Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije fer...

'Često se seksam s bivšim kolegom s posla jer je moj sadašnji dečko dosadan u krevetu'

shutterstock
29.09.2020.
u 21:12

"Sada se osjećam užasno nakon što sam nekoliko puta prevarila svog dečka. Ipak, ne mogu prestati misliti na ljubavnika..."

Već godinu dana jedna 23-godišnjakinja je u vezi s osam godina starijim muškarcem. U početku je mislila da će joj ozbiljna veza s njim odgovarati, ali sada baš više nije sigurna, a problem se krije u spavaćoj sobi. Naime, jako joj je dosadan u krevetu i često se osjeća usamljeno jer je on profesionalni sportaš, pa na mjesec dana odlazi u karantenu prije nekih bitnih natjecanja.

"Bila sam usamljena i kontaktirala sam bivšeg kolegu znajući da će predložiti da se vidimo. Našli smo se i završili u krevetu. Moj dečko je dobar, drag, moja obitelj ga voli... Ali dosadan je u krevetu. Znam da s bivšim kolegom neće biti ništa ozbiljno, to mi je i rekao, ali sada se osjećam užasno nakon što sam nekoliko puta prevarila svog dečka. Ipak, ne mogu prestati misliti na ovog...", opisala je sve anonimna djevojka u pismu savjetnici Deidre.

Influencerica Matea Frajsberger o svojoj borbi s napadajima panike: "Bila sam u strahu što će ljudi o meni misliti, dok nisam ispričala sve što mi je bilo na duši!"

Ona odgovara: "Barem je kolega bio iskren s tobom - i molim te, vjeruj mu. Nemoj se nadati da će tu biti nešto više. On te neće usrećiti i ne bi se trebala više nalaziti s njim. Fokusiraj se na sadašnju vezu i probleme. Objasni dečku što voliš u krevetu i unesi malo svježine i novosti u to. Ako shvatiš da zaista nije za tebe, budi fer i prekini taj odnos."

Vaše radno mjesto može uzrokovati razvod braka, evo zašto:

1/6
Ključne riječi

Komentara 5

AD
adler77
06:31 30.09.2020.

Ne beri brigu samo se udaraj...... Ostat ce i decku nije sapun nece se potrošiti😜

Avatar drug Joža
drug Joža
21:07 30.09.2020.

Pa to je samo sex

JU
jurajuric120
06:33 30.09.2020.

samo se maži. nije sapun, nebu se potrošila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije