Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Čarobno otvaranje Koprivničke bajke najavilo bogati program za nadolazeće blagdane

Čarobno otvaranje Koprivničke bajke
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/20
18.12.2018.
u 10:51

Jela od koprive glavna su tema ovogodišnje “Bajke”, no tu su i nezaobilazne domaće kobasice, fritule i germknedli s pekmezom i Lino Ladom

Koprivničkoj bajci za njeno treće izdanje stigao je najljepši poklon, i to onaj u obliku snježnih pahulja koje su od ranog jutra zabijelile središnji gradski trg i “Koprivničkoj bajci” dale pravi zimski, božićno novogodišnji, ugođaj. Bajkovito vrijeme za Koprivnicu počelo je 14. prosinca svečanim otvorenjem i dolaskom Djeda Mraza.

U suradnji s koprivničkim “Društvom naša djeca”, “Dječjim vrtićem Tratinčica” te osnovnim školama s područja grada, priređen je bogati glazbeno scenski program. Otvorena je i 15. sezona klizanja na novom, većem i modernijem klizalištu. Čast da prvi isprobaju “čarobni koprivnički led” i pokažu svoje umijeće svladavanja zadanih ledenih prepreka, imali su polaznici “Male sportske škole”.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Pod pokroviteljstvom tvrtke Belupo, koja se i ove godine pobrinula da svi posjetitelji besplatno koriste klizalište, organizatori očekuju rekordnu posjećenost. Već tradicionalno, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić pozdravio je sve prisutne posjetitelje, zahvalio im se na velikoj podršci koju pružaju Gradu kod ostvarenja zacrtanih planova i zaželio im sve najbolje povodom nadolazećih božićno novogodišnjih blagdana.

Humanitarni karakter Puštanjem lampiona dobrih želja humanitarnog karaktera, prikupljeno je 4670 kuna na za rad Udruge za razumijevanje ADHD, ADD i drugih poremećaja “MOJA”. Spektakularnim vatrometom koji je posjetitelje ostavio bez daha, najavljen je nezaboravan show program od strane hrvatske glazbene dive Nine Badrić. “Takvi kao ti”, “Za dobre i loše dane”, “Moje oči pune ljubavi” i najnovija “Rekao si”, samo je dio hitova koji su rasplesali i zbližili sve ljubitelje njene glazbe. Još kvalitetniji sadržaji Vjerni partneri Koprivničke bajke Podravka i Carlsberg, u suradnji s koprivničkim obrtnicima, bogatom gastronomskom ponudom karakterističnom za podravski kraj oduševili su nepca posjetitelja.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Jela od koprive glavna su tema ovogodišnje “Bajke”, no tu su i nezaobilazne domaće kobasice, germknedli s Podravka pekmezom od šljiva i Lino Ladom Gold te fritule. 16 tisuća lampica, mnogobrojne nove dekoracije, rukotvorine i originalni proizvodi koprivničkih obrtnika, reprezentativna kupola u parku, “Kuća Djeda Mraza” na paviljonu, jedinstvena ljubavna “Aleja uzdisaja”, nove jaslice izrađene od strane učenika Obrtničke škole, garancija su visoko podignute ljestvice kvalitete ponuđenih sadržaja. Uvjerite se i sami i uživajte u čarobnoj Koprivničkoj bajci čiji svakodnevni bogati program traje do 31. prosinca. Bajka se ne sanja, ona se živi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije