Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Čarobno Megabon putovanje u Palma de Mallorcu

Megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
18.02.2014.
u 08:30

Čarobno Megabon sedmodnevno putovanje u europsku Floridu za 2 osobe, s uključenim kartama iz Graza do Palma de Mallorce i nazad, te boravak u vrhunskom  hotelu s 4 zvjezdice s doručkom – savršen plan za proljeće i rano ljeto 2014. Ako volite sitni pijesak, prekrasne plaže, egzotične uvale, toplo more i prelijepu prirodu, tada je ova Megabon ponuda napravljena baš za Vas!

Otok Mallorca je destinacija iz snova. Krase ga neokrnjena priroda i super klima, i prepun je predivnih plaža i slatkih uvalica, posebno na njegovoj istočnoj i jugoistočnoj strani. Oduševiti će parove i društva koja traže zabavu i dobar provod pod suncem, ali i mlade obitelji te umirovljenike  - u proljeće i rano ljeto kada nema pretjeranih gužvi, svatko se može pronaći u ovom biseru.

Čuvena turistička mjesta nalaze se na jugu otoka, u uvali Palma, a posebno se ističe Palma de Mallorca sa svojim uzbudljivim noćnim životom. Palma de Mallorca, glavni i najvažniji grad, mondeno je mjesto s brojnim vilama i hotelima. No skriva i dašak prošlih vremena kojeg ćete otkriti šetajući uskim ulicama starog grada, Marinelanda, ili ako skoknete do gotičke katedrale La Seu ili prekrasnog dvorca Castell de Bellver.

Hotel koji dobivate u Megabon paketu još je jedna stranica prekrasne priče o ovom raju na zemlji. AC Hotel Ciutat de Palma je smješten samo 50 metara od šetnjice te nekoliko minuta od plaže, muzeja Esbaluard Museum, palače Almudaina i najboljih golf terena u Europi.

Vrhunska lokacija čini AC Hotel Ciutat de Palma strateškom lokacijom grada, idealnom za poslovne sastanke ili privatna okupljanja u Palma de Mallorci. Odlikuje se udobnim i vrhunski dizajniranim sobama, koje razmaze svakog gosta, prigodnim i za pušače i nepušače. Gosti mogu nesmetano uživati u besplatnom Wi-Fi internetu a mogu koristiti i dodatne hotelske usluge kao što su sef na recepciji, restoran te otvorena terasa.

Ovaj super hotelski paket možete provjeriti na www.megabon.eu i napokon izbjeći gužvu na plažama i nepodnošljivu vrućinu ispod suncobrana. Otok Mallorca ima sve što vam je potrebno za istinski odmor i opuštanje: prekrasne hotele, kilometre predivnih pješčanih plaža, ljubazne domaćine, odličnu gastronomsku ponudu, uzbudljiv noćni život. Pravi raj na zemlji. Zašto čekati?

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?