Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štikle u Parizu

Čaroban Pariz na jednu večer zaposjele divovske louboutinke

louboutin
Foto: Christian Louboutin
1/7
23.09.2012.
u 00:01

Nije nikakva šala. Najslavniji "postolar" na svijetu predstavio je jesensko-zimsku kampanju u kojoj je svoje štikle smjestio na najpoznatije lokacije u Parizu

Mjesto radnje u ovoj modnoj bajci je \"grad svjetlosti\", a glavni likovi su crveni potplati najpoznatijega dizajnera cipela Christiana Loubotina koje su pod čarobnim pariškim nebom spremno pozirale pred objektivom Petera Lippmanna s kojim je Louboutin već surađivao na kampanjama.

Budući da su njegovi crveni potplati jednako prepoznatljivi kao neke od najpoznatijih pariških znamenitosti, Louboutin je odlučio postaviti štikle diljem grada, i to predimenzionirane modele dostojne veličina samih znamenitosti.

Od fontane, na kipovima pa do mostova, crveni su potplati zauzeli cijeli Pariz, a čak su i \"posjetile\" Notre Dame, Place de la Concorde i Pont Des Arts. Kako izgleda modna bajka u najljepšem gradu na svijetu, pogledajte u galeriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije