Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Čak i spavanje igra ulogu: Zbog ovih poteza, napravit ćete čudo u svojoj vezi!

Par u svađi
Foto: Shutterstock
1/6
18.10.2018.
u 19:51

Bračni savjetnici dali su nekoliko savjeta što možete napraviti bez prevelikog napora kako ne biste vezu doveli na klimave noge.

Najveći neprijatelj partnera u vezi, osim prijevare i kontinuiranih svađa, svakako je monotonija u koju svaki par uđe s vremenom. Kako biste to spriječili i vezu održali "živom", bračni savjetnici dali su nekoliko savjeta što možete napraviti bez prevelikog napora kako ne bi vezu doveli na klimave noge. 

Dobro se naspavajte

Da, upravo tako. Kvalitetan san i odmor važniji su od seksa, smatraju stručnjaci za veze. Ako ste umorni i nenaspavani, vaše raspoloženje će biti prvo na udaru, odnosno, bit ćete nervozni i razdražljivi, a samim time i mogući uzrok problema u vezi. 

Iznenadite partnera

Ne znači da mu morate kupiti godišnje ulaznice za najdraži klub, iako ni to ne bi bilo loše, ili njoj uplatiti najskuplji tretman o kojem sanja već neko vrijeme. Dovoljno je da jedno drugo iznenadite malim znacima pažnje, poput jutarnje kave, romantične poruke na hladnjaku i sl.

Zahvalite se

Zahvala je upravo ono što partneri rijetko rade. Dosta se stvari u vezi i odnosu "podrazumijeva" pa partneri često zaboravljaju na to da je druga strana uložila vrijeme, napor ili se možda odrekla nečega. Zahvalite, to nije nikakav problem ni napor, a značit će puno. 

Nježni dodiri

Nemojte misliti da ako niste raspoloženi za seks da je odlična ideja izbjegavati bilo kakav fizički kontakt. Zagrlite se, poljubite u prolazu, držite se za ruke dok šetate gradom...

Ispričajte se

Ego je veliki neprijatelj veze. U odnosu dvoje ljudi koji se vole i poštuju, egu nema mjesta. Ako ste pogriješili, priznajte i ispričajte se. 

Ako nešto želite, recite

Čitanje misli još nije sposobnost koju možemo koristiti pa svakako imajte na umu da izrečete na glas ono što planirate ili želite. Nemojte pretpostavljati da druga strana zna što mislite i čuditi se kada se naljuti jer nije napravio/la ono što ste htjeli. 

Pogledajte i video Kako se jednostavno riješiti zadaha od češnjaka?

 

Komentara 1

MA
marko72
19:59 18.10.2018.

Jakog clanaka. Tko ti dade posao linda?? Preko veze nesto a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije