Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena dizajnera

Bye bye, Mugler - Lady Gaga sada nosi isključivo Versace

gaga (1)
Foto: vl
1/3
20.06.2011.
u 10:12

Za spot "The Edge of Glory" Donatella je Lady Gagi dala vintage korzet iz Versace arhive, koju je prvi put otvorila nakon smrti brata Giannija

Lady Gaga svoju je omiljenu modnu kuću Thierry Mugler zamijenila - Versaceom! I ne samo to, ekscentrična je pjevačica izjavila da iduća dva mjeseca neće nositi ništa drugo osim kreacija Donatelle Versace. To ipak treba uzeti s određenom rezervom budući da je jako teško zadovoljiti neobičan Gagin modni ukus na dnevnoj bazi, no pjevačica tvrdi kako će se truditi nositi što više Versacea.

A njoj u čast sestra tragično preminulog Giannija Versacea prvi je put otvorila njihovu arhivu te dala Gagi na korištenje nekoliko vintage komada, koje je glazbenica pokazala u svom najnovijem spotu "The Edge of Glory".

- Njezin sam veliki fan, a vjerujem da bi i moj brat Gianni cijenio njezin talent. Baš poput njega, i Lady Gaga se ne boji pomaknuti granice. Ovaj spot odaje počast svim ljudima koji se ne boje riskirati i drago mi je da smo mi djelić toga - rekla je Donatella.

Osim najnovije suradnje s najvećom zvijezdom današnjice, Versace je napravio zaokret i u kampanji. Naime, nakon niza godina u kojima su zvijezde redovito bile platinaste plavuše, koje je fotografirao Mario Testino, Donatella se odlučila za brinetu Saskiu de Brauw te fotografski dvojac Mert & Marcus.

- Od Versacea se, istina, očekuje da djevojke u kampanjama budu seksi plavuše, barem u posljednje vrijeme. Ali upravo me to navelo na razmišljanje kako je Gianni često angažirao djevojke poput Kristen McMenamy i Stelle Tennant i svi su odmah rekli 'Wow, pa to nije Versace djevojka, nije plavuša'. Katkad se morate promijeniti i obnoviti kako biste bili bolji - objasnila je Donatella Versace.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije