Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne smije van

Buldog raznježio svojim tužnim pogledom: 'Mrzim ovaj svijet koji ga je povrijedio'

Twitter
25.04.2020.
u 07:00

Big Poppa jako se voli igrati s djecom i provoditi vrijeme u parku, ali zbog izolacije više ne može. Njegov tužni izraz lica postao je viralan na društvenim mrežama.

Fotografija buldoga koji tužno gleda prema dječjem parku, gdje se nekada igrao s djecom prije nego što je krenula pandemija koronavirusa, postala je viralna na društvenim mrežama te je potaknula tisuće ljudi da priznaju da se i sami osjećaju tužno zbog izolacije, prenosi Daily Mail. 

Pogledajte kako je Big Poppa reagirao na svoj novi krevet: 

Rashida Ellis, 38, na svom Twitter profilu podijelila je fotografiju svog kućnog ljubimca, trogodišnjeg buldoga imena Big Poppa, koji tužno sijedi na balkonu. Uz fotografiju je napisala: “Big Poppa je danas jako tužan, mislim da mu nedostaje igra s djecom iz naše zgrade. Samo ih tužno promatra s balkona.”

Njezina objava brzo je privukla veliku pažnju i prikupila više od 450 tisuća lajkova te je podijeljena više od 500 tisuća puta. Brzo je postala popularna i inicijativa da se ostane doma kako bi Big Poppa mogao otići ponovno se igrati s djecom. Njegovu fotografiju podijelile su čak i poznate osobe, poput Ellen DeGeneres, kako bi potaknuli ljude da ostanu doma.

Foto: Twitter

“Ne želim biti dramatična, ali umrla bih za Big Poppu”, komentirala je jedna korisnica. “Trebamo svijet napraviti boljim mjestom za Big Poppu”, glasio je jedan komentar. “Mrzim ovaj svijet koji je povrijedio Big Poppu”, rekao je jedan korisnik. “Ostanite doma, smanjite širenje. Učinite to za Big Poppu”, komentirao je jedan korisnik.

Rashida je nakon čitanja komentara objasnila da je pokušala Big Poppu oraspoložiti i dati mu mnogobrojne zagrljaje, ali jednostavno ne uspijeva. “Pokušavam, ali on voli djecu više nego išta i zbog toga što se ne može igrati s njima ili ih vidjeti, rastužuje ga”. objasnila je Rashida.

Upoznajte psića Finleya koji svojom frizurom podsjeća na poznate rock zvijezde:

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:39 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:38 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije