Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena poslovnica

Brojna poznata lica na otvorenju nove Ghetaldus optike u centru Osijeka

ghetaldus
Foto: PR FOTO
1/20
22.10.2015.
u 17:16

Na otvorenju su bilie Nina Badrić, Judita Franković, Sementa Rajhard, Sandra Lončarić te dizajneri modnog brenda eNVy room – Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Pjevačica Nina Badrić, glumice Judita Franković, Sementa Rajhard, Sandra Lončarić, dizajneri popularnog modnog brenda eNVy room – Vjeko Franetović i Nikica Ivančević te brojni drugi zasjali su na otvorenju nove radnje Ghetaldus optike koja je otvorena u središtu Osijeka. Poslovnica je otvorena na osječkom Trgu slobode 2, a prostire se na dva kata i više od 170 metara kvadratnih.

Unutar poslovnice nalazi se prostrani prodajni dio u prizemnom dijelu, dok su na galeriji smješteni specijalizirani prostori oftalmologa te liječnička ordinacija.

– Svima koji žele brzo, efikasno i precizno izvršiti kontrolu dioptrije, svaki dan na raspolaganju su najsuvremeniji instrumenti i profesionalno osoblje. Za one koji naočale više koriste kao modni dodatak i ne mogu zamisliti modne kombinacije bez sunčanih naočala, nova Ghetaldus poslovnica nudi bogatu ponudu najnovijih kolekcija poznatih svjetskih brendova – kažu u Ghetaldusu.

U poslovnici su dostupni brojni brendovi kao što su Dior, Gucci, Marc by Marc Jacobs, Tom Ford, Ray Ban, Max Mara, Hugo Boss, Carrera, Tommy Hilfiger, Diesel, te mnogi drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije