Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pivski tjedan

Britanski ambasador poziva na Zagreb Craft Beer Week

Britanski ambasador Andrew Dalgleish
screenshot/Facebook
28.11.2017.
u 10:14

Na festivalu će biti predstavljeno 20 britanskih neovisnih pivovara, osam će se pivara moći upoznati na licu mjesta.

Kao brojne druge europske prijestolnice, i Zagreb dobiva svoj pivski tjedan. 

Zagreb Craft Beer Week koji organizira Craft Room, ali uz partnerstvo Velike Britanije. Tako će u petak 1. prosinca s početkom u 10 sati na kratkoj tiskovnoj konferenciji prvi Zagreb Craft Beer Festival otvoriti britanski veleposlanik u Republici Hrvatskoj Andrew Dalgleish, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i organizator festivala Craft Room.

Na festivalu će biti predstavljeno 20 britanskih neovisnih pivovara, osam će se pivara moći upoznati na licu mjesta. Na tiskovnoj konferenciji britanske boje uz veleposlanika Dalgleisha branit će pivari iz Fourpure Brewing, Tiny Rebel, Moor Beer Company, Saltaire, ShinDiggerBrewing, Ilkley Brewery, Vibrant Forest Brewery, Abbeydale Brewery.

I sam je britanski veleposlanik snimio video s pozivom na festival u kojem usput i objašnjava što je craft pivo i zašto ga u njegovoj zemlji toliko vole.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije