Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršeni tjedan

Britanka Sophie: Hrvatska je čarobna

Sophie Tamar
Foto: TZ Nin
23.09.2018.
u 18:44

Engleskinja Sophie Tamar Crystal Collins, koja je za pobjednički, najoriginalniji scenarij odmora kod nas, snimila čak i video u kojem pjeva hrvatsku himnu, doputovala je s momkom, a u svoj savršeni odmor ukomponirala je i Nin

Dok se u desetak europskih zemalja odvija novi nastavak promotivne kampanje Hrvatske turističke zajednice “Epic week in Croatia”, pobjednica prethodnog nastavka nauživala se na odmoru kod nas. Engleskinja Sophie Tamar Crystal Collins, koja je za pobjednički, najoriginalniji scenarij odmora kod nas, snimila čak i video u kojem pjeva hrvatsku himnu, doputovala je s momkom, a u svoj savršeni odmor ukomponirala je i Nin.

“Prije dolaska u Nin, bila sam u Zagrebu, iskusila sam i vožnju kajakom u Karlovcu, posjetila Cerovačke pećine, Morske orgulje i uživala u zalasku sunca u Zadru. Nin sam odabrala jer jako volim povijest, a posebno me privukla crkva sv. Križa i priča o Kraljičinoj plaži”, kazala je Sophie u Ninu, uoči posjeta NP Krka i Splitu.

Uzbuđeno je priznala da joj se u svakom mjestu koje je posjetila učinilo da je našla svog favorita, a onda bi doživljaji u svakom slijedećem potisnuli prethodne dojmove.

“Predložit ću svojim prijateljima da dođu u Hrvatsku i da osim znamenitih i poznatih mjesta obvezno obiđu i ona manja. Hrvatska je čarobna”, kaže Sophie.

Ključne riječi

Komentara 9

SE
serđo12
22:35 23.09.2018.

Bit ce vam nakon Brexita EU sve draža pa tako i naši krajevi!

DU
Deleted user
00:03 24.09.2018.

super, dabogda joj doslo I doselilo se jedno million "zemljaka" i to samo u Zagreb, ahahaaaa al bi bilo veselo. cigici bi za ove bili majka Tereza...…: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5794357/Terrifying-moment-cyclist-armed-huge-zombie-knife-tries-smash-motorists-window.html

DU
Deleted user
23:51 23.09.2018.

Da hrvatska je ČAR robna. I beč je čaroban.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije