Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Brinite se za svoje zdravlje i ne dopustite da vas išta iznenadi

Liječenje
Foto: Shutterstock
21.11.2019.
u 11:14

Svi koji nemaju policu dopunskog osiguranja, mogli bi se neugodno iznenaditi

“Više mi se neće dogoditi da nemam dopunsko. Osim što sam bila nekoliko dana u bolnici, uz otvaranje bolovanja i oporavak, dodatni šok mi je bio račun od par tisuća kuna na kraju cijele te priče. Sad svim kolegama i prijateljima na vlastitom primjeru pokušavam naglasiti koliko je važno na vrijeme biti osiguran. Eto, na vlastitim se greškama, izgleda, najbolje uči”, prepričala je svoje iskustvo 31-godišnja Mirjana B. iz Splita. Jednostavno, jednom kad počnete plaćati dopunsko, o tome više ne morate razmišljati, a cijelo ste vrijeme zaštićeni, dodaje. “To je sjajan osjećaj. Iz današnje si perspektive - a znate kako je to, uvijek misliš ‘zdrav si, pa ne treba mi’ - više nikad ne bih dopustila da nemam policu dopunskog osiguranja. Naučila sam lekciju”, ističe.

Svi koji nemaju policu dopunskog osiguranja, mogli bi se neugodno iznenaditi. Upravo je to Mirjanino iskustvo, koja je uslijed jakih bolova iznenada hospitalizirana. Nakon nekoliko dana pretraga u bolnici morala je na manju operaciju, nakon čega je uslijedilo i vrijeme oporavka u istoj ustanovi. Još jedno neugodno iznenađenje bili su i troškovi liječenja, što je mogla izbjeći da je imala policu dopunskog osiguranja koja bi joj pokrila liječenje. Neplanirani financijski izdaci, posebno ako su ovako visoki, nikome ne trebaju i rijetko smo kada za njih spremni. Njezina priča samo je jedan u nizu primjera zašto je važno biti osiguran.

Korisnici ugovorenog dopunskog zdravstvenog u Croatia osiguranju nemaju sve te troškove. Razmislite jeste li osigurani, a ako niste, poduzmite taj korak na vrijeme jer to je jedan od načina na koje ne samo da skrbite o svojem zdravlju nego i o budućnosti. Ugovorite policu dopunskog osiguranja Croatia osiguranja kako se ne biste izložili nepotrebnim financijskim rizicima. Ugovorite li policu online do 30. studenog, ostvarit ćete 15% popusta na osnovno pokriće te imati pravo na gratis B-listu lijekova u prvoj godini. Također, sve osiguranike očekuje i digitalna iskaznica u mobilnoj aplikaciji Moja Croatia.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije