Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima više namjena

Brijanje, pranje rublja, njega noktiju... Evo za što sve možete iskoristiti regenerator

shutterstock
10.07.2020.
u 09:20

Uz to što je učinkovit za hidrataciju i njegu kose, regenerator se može koristiti i u druge svrhe.

Većina ljudi misli da je regenerator učinkovit samo za kosu, ali postoje brojni drugi načini korištenja ovog proizvoda, uključujući pranje rublja. Ovih nekoliko trikova s regeneratorom olakšat će vam svakodnevne aktivnosti, prenosi The Indian Express.

Koristite ga kao hidratantno sredstvo za kupanje, pogotovo ako ste prije koristili piling za tijelo ili pjenu za kupanje. Da biste povratili svoju prirodnu vlagu tijela, samo dodajte malo regeneratora prije nego što završite s kupkom. U samo nekoliko trenutaka vaša koža bit će glatka i mekana, ali i hidratizirana.

Regenerator obično ostavlja ugodan miris u kosi, ali ga možete koristiti i za pojačavanje mirisa odjeće. Od njega možete napraviti vlastiti omekšivač i osvježivač odjeće. Samo pomiješajte malo regeneratora i vode u boci s raspršivačem. Prije korištenja dobro protresite bocu te nanesite na vašu odjeću iz daljine.

Također ga možete koristiti i kao pjenu za brijanje. Kao što smo već rekli, on je odličan za hidrataciju kože, ali omekšava kožu i dlačice te tako olakšava brijanje i sprečava posjekotine te nastanak uraslih dlačica. 

Možete postići i mekane zanoktice tijekom manikure i pedikure. Jednostavno nanesite malo regeneratora s pomoću vate te ga umasirajte u vaše nokte i kožu oko njih.

Ako vam je nestalo deterdženta za pranje rublja, dobro će vam pomoći regenerator. Svoju odjeću stavite u posudu s vrućom vodom i dodajte jednu žličicu regeneratora. Ostavite da odstoji pola sata, a zatim isperite i osušite.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije