Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Briga o zdravlju počinje kod kuće

Samsung perilice rublja
Foto: Promo
1/2
14.10.2020.
u 11:19

Samsung uređaji uz 5 godina jamstva

Priroda mijenja svoje poletno zeleno ruho u čarobne žute, narančaste i crvene boje, a naš dom miriše na mandarine, kestenje i onaj specifičan miris koji ispuni prostorije kada upalimo grijanje. Tada posebno dolazi do izražaja još jedan svima drag miris, a to je miris svježe opranog rublja, koji ispuni naš dom kada otvorimo perilicu. Osim što divno miriše, redovito pranje i održavanje čistoće našeg rublja je također iznimno važno i za naše zdravlje u hladnijim danima, a u nastavku pročitajte i zašto.

Ništa ne prepuštajte slučaju

Novo normalno nas je naučilo da u hladnijim vremenima, kada vladaju gripa i prehlada, moramo posebno pripaziti na svoje zdravlje. S obzirom na to da smo svakodnevno u pokretu, nikad ne znamo na kakvim se sve mjestima možemo susresti s raznim bakterijama i virusima. Stručnjaci stoga smatraju kako je od izuzetne važnosti oprati odjeću u kojoj izlazimo na javna mjesta. Tako učestalo pranje odjeće naizgled predstavlja problem zbog velikog troška vremena i energije, međutim nove Samsung perilice s QuickDriveTM tehnologijom potvrđuju sasvim suprotno.

Ova revolucionarna tehnologija smanjuje vrijeme pranja rublja za 50%, a potrošnju energije za 20% bez smanjenja učinkovitosti čišćenja. U slučaju da uključite pranje i potom shvatite kako niste ubacili sve što ste htjeli, pomoću Add WashTM vratašca brzo i lako dodajte rublje koje ste zaboravili. Samsung posebno brine za vaše zdravlje i dobrobit te vam omogućuje duboko higijensko čišćenje odjeće parom. Ovaj snažan ciklus uklanja skorenu prljavštinu i čak 99,9% bakterija i alergena. Svoje zdravlje dodatno osigurajte Eco Drum Clean+ ciklusom koji bez korištenja kemikalija također uklanja do 99,9% posto bakterija – ali iz unutrašnjosti vaše perilice.

Neka kiše jesenje za vas budu pjesma, a ne problem

Iako radije ostajemo doma kada zahladi, svejedno svakodnevno izlazimo zbog neizbježnih obveza i često „uživamo“ u kiši, vjetru, i blatu. Osim što smoče našu odjeću, kiše na njoj znaju ostaviti i mrlje zbog čega smo također primorani često prati rublje. Da bi stvar bila gora, sunčani ljetni dani su iza nas i rublje nakon pranja ne možemo sušiti vani, već moramo tražiti razne alternative. Upravo nove Samsung perilice rublja predstavljaju najbolju alternativu svojim inovativnim i suvremenim pristupom. Ako ste u žurbi, a želite temeljito oprati vaš omiljeni komad odjeće, to možete učiniti za samo 15 minuta uz program Quick Wash. Tu je i sjajna značajka Air Wash koja uporabom zagrijanog zraka, uklanja neugodne mirise i bakterije bez uporabe vode, deterdženta ili drugih kemikalija.  

Zato odaberite Samsung kućanske uređaje, uljepšajte svoj život i uštedite do 25% na kupnju, a uz određene uređaje dobit ćete i 5 godina jamstva!

Foto: Arena Hospitality Group

Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupnje određenih Samsung modela perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perlica-sušilica rublja, hladnjaka te ugradbenih kuhinjskih uređaja (hladnjaka, pećnica, ploča za kuhanje, napa, mikrovalnih pećnica i perilica posuđa) do 31.10.2020.

Promocija 5 godina jamstva vrijedi za određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače kupljene od 01.09. do 31.12.2020. te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene od 01.10. do 31.12.2020.

Za više informacija i ostvarenje prava na 5 godina jamstva potrebno je posjetiti www.samsung.com/hr/offer/smart-promo/.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije