Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani kuhinja

Brad Pitt nema pojma o kuhanju, ali ima najmoderniju kuhinju

snaidero (1)
Foto: Snaidero
1/3
20.10.2012.
u 06:00

Kuhinja kakvom je slavni glumac opremio svoj dom među glavnim je adutima manifestacije "Dani kuhinja" koja se od 18. do 21. listopada održava u trgovačkom centru Westgate

Istinita ili ne, nedavna vijest kako je Brad Pitt zamolio svog prijatelja, kuhara Jamiea Olivera, da mu pomogne u pripremi obiteljske božićne večere, simpatična je “iskrica“ u obično skandaloznim kronikama tabloida.

Britanski The Sun objavio je kako je Brad još prošle godine preklinjao Jamieja da ga nauči kuhati jer je njemu i Angelini Jolie izvođenje njihovih šestero djece u restoran “zahtjevno poput vojne operacije“. Popularni televizijski chef navodno je pokušao uputiti glumca u gastronomske vještine, no Brad se u kuhinji pokazao gotovo beskorisnim.

Stoga je zamolio Jamieja da mu pomogne u planiranju jelovnika za Božić koji namjerava provesti s obitelji u njihovoj engleskoj kući u Surreyju. Dok The Sun tvrdi da je Jamie pristao, portal Gossip Cop piše kako je sve to obična izmišljotina...

Bilo kako bilo, mnoge zanima svaka sitnica o slavnom Bradu Pittu, pa se nagađa voli li više pizzu ili štrudlu, meksičku ili indijsku kuhinju. No kad je riječ o uređenju doma, zna se da mu je najdraža Snaiderova kuhinja OLA 20 kojom je nedavno opremio kuću u Los Angelesu.

Supermoderna OLA 20 među glavnim je adutima manifestacije Dani kuhinja koja se od 18. do. 21. listopada održava u trgovačkom centru Westgate. U raznovrsnoj ponudi kuhinjskog namještaja, tehnike i potrepština, izložena je i ekskluzivna kuhinja vrijedna više od milijun kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije