Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naporna je

Bračni par se požalio: 'Susjeda prisluškuje naše svađe, pa ih spominje kad nas vidi'

Shutterstock
20.07.2021.
u 13:31

Susjeda živi sama, ima 71 godinu i prisluškuje sve što drugi stanari zgrade rade.

Anonimni bračni par podijelio je priču o susjedi koja im već neko vrijeme stvara probleme jer se besramno miješa u njihov život.

Prije dvije godine kupili su stan u maloj zgradi, ali već nakon par dana su požalili jer su shvatili da je zvučna izolacija jako loša, pa čuju svoje susjede, ali i oni njih.

Zaprosio je djevojku ispred gomile na stadionu: Ona odbila pred svima!

Ne bi to bilo toliko strašno da susjeda u stanu kraj njihovog, 71-godišnja žena koja živi sama, ne prisluškuje sve što oni pričaju, a najviše njihove rasprave.

"Najgore je to što mi onda spominje stvari koje je čula u našoj raspravi kada me sretne. Jedan dan sam nosila namirnice, a ona je dobacila da je 'zaista teško kada partner ne pomaže' i odšetala sa zadovoljnim osmijehom na licu. Uglavnom, uvijek ima ružne komentare", objasnila je žena i pitala psihoterapeutkinju Deidre Sanders kako riješiti ovaj problem.

Ona je predložila da naprave radove u stanu, odnosno da ulože u bolju izolaciju. Osim toga, savjetuje da joj drugi puta odgovore, ali mirno i staloženo. "Što blažu reakciju dobije od vas, manje će uživati u komentiranju."

Mamu dočekala bijesna poruka njezinih susjeda: 'Spusti rolete, možemo vidjeti tvoju guzu'

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

HE
Herceg56
19:43 20.07.2021.

Pa kad se svađate to radite tiho ili napismeno!

MO
montello
15:46 20.07.2021.

To su te starije tracerice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije