Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni su

Bračni par otkrio: 'Ne živimo zajedno i viđamo se 2 puta mjesečno - odnos nam je izvrstan'

Facebook/Susanna Maddrigal
15.03.2021.
u 10:30

Na pitanje kako to da još nisu uselili zajedno, Susanna kaže da nisu htjeli pratiti društvene norme.

Susanna i Wayo Maddrigal upoznali su se na jednom događaju prije nekoliko godina kada je ona bila pred razvodom, a on je izlazio s jednom ženom. Iako ju je zvao na večeru i druženje, Susanna je to odbijala jer je bio zauzet. Sve dok jedan dan nije rekao da je prekinuo taj odnos - zbog nje. Veza je bila savršena, a samo godinu dana nakon Wayo ju je zaprosio te se par vjenčao 2017. godine. 

Bez obzira na sklapanje braka i idealan odnos njih dvoje kažu kako još uvijek ne žive zajedno! Da stvar bude čudnija, ne žive niti blizu jedno drugome već su udaljeni četiri sata vožnje automobilom.

Objavljuje Susanna MaddrigalPetak, 17. srpnja 2020.

Na pitanje kako to da još nisu uselili zajedno, Susanna kaže da nisu htjeli pratiti društvene norme. "Odlučili smo stvoriti naše životno putovanje, umjesto da slijedimo bilo koji određeni scenarij", rekla je za HuffPost. 

Razgovaraju, kako kaže, svakodnevno, a viđaju se otprilike dva puta mjesečno. "Većini je naš brak upitan i razumijemo to, ali evo, mi smo još uvijek zajedno. Ne bi li brak trebali definirati samo partneri? Uvjete određujemo mi, a ne tradicija."

Objavljuje Susanna MaddrigalSubota, 2. siječnja 2021.

Zajedno su zaključili da im ovakav odnos omogućuje da budu svoji i da se međusobno podržavaju bez pritiska. Postoji šansa da jednog dana počnu živjeti zajedno, ali zasada savršeno funkcioniraju na ovaj način.

Na zagrebačkom Tomislavcu procvjetala Magnolija!

Bračni par otišao na kampiranje pa naletjeli na ovu scenu u kolibi koju su unajmili:

1/2

Komentara 2

ZA
!zagreb!
14:21 15.03.2021.

A tko će dicu čuvat.

DU
dubrix
13:41 15.03.2021.

A kako bi im tek dobro bilo da se uopće ne viđaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije