Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno!

Beogradski bračni par morali su prekinuti nakon 30 minuta svađe na TV-u

screenshot
21.02.2019.
u 15:21

Video emisije 'Dobro jutro Srbijo' počinje najavom voditeljice koja kaže da se baviti bračnim problemima Gorice i Momira.

Gorica nije htjela ni sjediti pored svog supruga u emisji.  "Zagorčao mi je život, a sestra i bratić su joj psovali šiptarsku majku", govori Gorica. "Ne želim se pomiriti s njim!", kaže žena.
- On je takav jedan folirant. Za mjesec dana smo se vjenčali. On nije imao para da plaća ženu koja će mu čuvati taštu. Ja sam čuvala njegovu taštu, a on bi umro bez dijagnoze da nije bilo mene - rekla je vidno uzrujana gospođa koja ispred sebe već drži papire za razvod.

Voditelji govore kako ih žele pomiriti no supruga ne želi za to ni čuti. Momir u emisiji jedva dolazi do riječi, a kaže kako ni nema dokaze koje je čuvao na lap topu da ga je varala...

"Ja imam dokaza, ali ona je meni te dokaze uzela. On ne dozvoljava da ja dodem do njega", govori Momir.
"Bacit ću ga s terase, kao što si ti bacio moje stvari!", rekla je Gorica.

"On je jedan patološki lažov, koji mi nije dao da izađem na terasu, jer je ljubomoran." 

"Njegova sestra je kurva, pa su onda sve žene kurve, on je ljubomoran", govori Gorica koju je suprug optužio da flerta s prijateljem njenog sina. 

Nakon toga ga supruga opet optužuje, a Momir ne može doći do riječi i govori da je psihička bolesnica. 
"Skinuo je burme da kupi pištolj na crno, da me ubije."
"Htio sam registrirati auto. Kako mogu poslati nekoga da ju ubije i pretuče kad iznad nje živi čovjek iz obezbeđenja Aleksandra Vučića.", rekao je Momir.

Cijelu svađu pogledajte u videu: 

 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar VinkoL
VinkoL
15:45 21.02.2019.

Drug novinar, kak je Mileva iz Surdulice? Već dugo niste pisali o njoj. Skoro 23 minute. Jel vam i plaća u srbijanskim dinarima kad vam je srbija u duši? Samo da vad podsjetim: ovo je HRVATSKI portal! Ak ste u stanju shvatiti kaj vam govorim.

ĆI
ćirko
16:03 21.02.2019.

srbin sam citam glupe vesti iz hrvatske u blicu,ne mogu da verujem kakve gluposti pisu,ali VL sa vestima iz srbije je dotakao dno glupostima

Avatar Kaladin
Kaladin
16:56 21.02.2019.

Z A Š T O ??????? Pa zaštoooooooo? I onda komentatore blokirate i brišete. Umjesto da pobrišete ovaj "članak" i napišete "OPROSTITE, NEĆEMO VIŠE". Umjesto da ste nakon 60 godina (čime se hvalite) evoluirali, vi ste erodirali. Na svaki mogući način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije