Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obitelj

Bračni par ima čak 21 dijete: Pogledajte kako izgleda njihov život

Facebook/ The Radford Family
21.10.2020.
u 16:28

Ovaj bračni par već ima i šestero unučadi.

Sue i Noel Radford, supružnici iz Lancashirea u Velikoj Britaniji imaju čak 21 dijete! 

Najstarija kćer Sophie ima 25 godina, zatim slijede Chloe (24), Jack (22), Daniel (20), Millie (19), Luke (19), Katie (17), James (16), Ellie (15), Aimee (14), Josh (12), Max (11), Tillie (9), Oscar (8), Casper (7), Hallie (4), Phoebe (3), Archie (2), Bonie (1) i malena Heidi koja je rođena ove godine u travnju. Nažalost, jedno dijete im je preminulo u srpnju 2014. godine, dječak imena Alfie.

Svoj život otvoreno pokazuju ljudima diljem svijeta putem YouTube platforme gdje redovito objavljuju vlogove i otkrivaju kako izgledaju njihovi dani, priprema jela, kupovina potrepština... U jednom od videa majka je otkrila kako kupuju odjeću za toliko djece. 

U videu možete vidjeti kako izgleda njihova kupovina odjeće:

Kaže da uglavnom samo ona i njezine starije kćeri odlaze u trgovački lanac Primark koji ima odjeću, obuću i dodatke po vrlo pristupačnim cijenama. Tako uspije kupiti svima ponešto, bez da potroši na jedno dijete veliku svotu novaca. Uz to, kaže kako je kvaliteta solidna.

"Djevojke samo uzmu košare, u njih ubace hrpu stvari i ostave meni da sve to platim. Doma se vratimo s hrpom vrećica.", rekla je Sue koja je zatim u videu pokazala što je sve kupila, prenosi The Sun.

Ljudi u komentarima njihovih objava uglavnom pišu kako su im velika inspiracija i kako im se dive što mogu brinuti o tako velikom broju djece.

Foto: Facebook/ The Radford Family

"Naše selo trebalo se zvati Smogovci: Ne vozimo nove aute, nemamo luksuzne stanove, ali imamo puno djece."

1/7

Komentara 2

EP
Epil
23:54 21.10.2020.

Ovakve država treba stelirizirati po službenoj dužnosti!

LI
liliZG
16:50 21.10.2020.

Iz članka ne vidim gdje su zaposleni mama i tata, zapravo ,mama stalno rađa djecu a gdje radi tata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije