Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskoristite priliku

Božić na Mondu: Klikom miša do božićnih poklona

Mondo
Foto: VL
04.12.2013.
u 12:54

Blagdansku kupnju obavite online iz udobnosti toplog doma i izbjegnite čekanje u trgovinama. Na Mondu vas čekaju super ponude i popusti!

Vrijeme koje biste inače potrošili na gužve i stres u krcatim trgovinama i trgovačkim centrima provedite s obitelji i prijateljima, a idealan poklon po atraktivnim cijenama naručite online. Mondo u svojoj ponudi ima više od 10.000 artikala po atraktivnim cijenama i ekskluzivnim ponudama u deset kategorija: knjige, zabava, moda, kozmetika, sport, igračke, baby oprema, zdravlje, tehnika i dom. S lakoćom ćete pronaći idealan poklon za sve drage ljude koji vas okružuju i zajedno otkriti božićnu čaroliju ispod bora. Za više od 400 artikala iz Mondo božićnog kataloga dostava je besplatna!

Blagdanska čarolija uz božićne ukrase

Božićni blagdani posebno su nam dragi zbog prekrasnih dekoracija i blještavih detalja koji krase naše domove. Na Mondu izaberite najljepše kuglice, šarene lampice, vijence, umjetne borove i druge blagdanske detalje već od 29,99 kn.

Pokloni za mališane

Zavirite u listu želja vaših najmlađih, a mi ćemo vam pomoći da njihove želje ostvarite ovog Božića. Nudimo velik izbor i super cijene igrački za djevojčice, dječake i bebe. Popularne LEGO kockice, plišani Štrumpfovi, auti na daljinsko upravljanje ili vlak na baterije vašim de dječacima priuštiti neviđeno veselje na božićno jutro. Djevojčice iznenadite Barbie modnim frajericama ili ih zaigrajte slatkim baby lutkama koje se ponašaju kao prave bebe. Onima još mlađima omogućite sretno i edukativno odrastanje uz didaktičke i poučne igračke. Ekskluzivno na Mondu uz Lončić Sveznalicu besplatno dobivate šuškalicu, a naručite je po specijalnoj cijeni od 169,99 kn.

Pokloni za nju

Za svoju ljepšu polovicu izaberite mirisne note koje će je pratiti cijelu godinu. Iz ponude izdvajamo senzualni Lady Gaga Fame set za 219,99 kn koji se sastoji od parfema i gela za tuširanje.  Misterioznost i zavodljivost pružit će Halle Berry Reveal po cijeni od 99,99 kn. Hranjivi i prirodni poklon-paketi Bottega Verde kožu će učiniti mekom i nježnom te ostaviti neodoljivi mirisni trag. Pakete potražite već od 89,99 kn. Ako želite biti posebni, darujte jedinstveni poklon: romantični nakit Mašenka.

Pokloni za njega

Tablet je poklon s kojim nikako nećete pogriješiti. U današnjem ubrzanom načinu života, povezanost uvijek i svugdje važnija je nego ikada prije, a neodoljiva ponuda tableta na Mondu omogućit će vam da posao i zabavu nosite sa sobom. Ponuda uključuje prestižne brendove s modelima za sve potrebe: Sony, Forcebook, Samsung, Prestigio, Asus...Tableti su dostupni već od 399,00 kn.

Još više poklona potražite na Mondu!

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet-bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe iznad 700 kn dostava je besplatna. Rok isporuke je jedan do tri radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije