Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Borboleta otvorila prvi dućan u samom centru Zagreba

Borboleta
Foto: PR FOTO
1/9
PR
Autor
PR članak
17.09.2016.
u 07:30

Najpoželjnije narukvice među Hrvaticama i svjetskim zvijezdama odsad 'samostalno' na adresi u Gundulićevoj 1

Jedan od najpopularnijih Borboleta citata kaže "Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship". Tako je i na novootvorenoj adresi u Gundulićevoj 1 započela jedna nova faza prekrasnog prijateljstva koja je već na samom otvorenju pokazala neraskidivu vezu omiljenih srećonoša i mnogobrojnih ljubitelja brenda Borboleta.

Pozlaćeni leptir, kao zaštitni znak Borbolete, u kratkom vremenu sletio je na ruku brojnih žena pri čemu su narukvice stekle status omiljenog dara, ponajviše kao narukvice prijateljstva. Osim upečatljivog simbola, Borboleta brend karakterizira i ručni dizajn u kombinaciji s poludragim kamenjem te srebrni i pozlaćeni privjesci na svilenom koncu koji u brojnim bojama i diskretnim simbolima pristaju svakom stilu i odjevnoj kombinaciji. Tako je Borboleta, uz vlastiti webshop i novootvoreni dućan u samom centru Zagreba, osvojila najprestižnije svjetske trgovine kao što su Excelsior ili Antonia u Milanu te domaće adrese poput Nicolas Concept Storea u Zagrebu, ID Storea u Splitu i druge.

Kendall Jenner, Kate Hudson, Miroslava Duma, Paris Hilton, Elena Perminova, Tatjana Dragović, Nina Badrić, Mirela Forić Srna, Mija Knežević, Severina samo su neke od ponosnih vlasnica Borboleta nakita koji će na novoj adresi bez sumnje nastaviti oduševljavati ljubitelje omiljenih narukvica na hrvatskom i inozemnom tržištu. 

Želite prijaviti greške?