Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Bojim se zatrudnjeti da me muž ne bi počeo varati'

Trudnoća, test za trudnoću
Foto: Shutterstock
1/3
01.05.2019.
u 08:40

"Ako zatrudnim, bojim se da će me moj muž početi varati i spavati s drugim ženama jer mu je seks jako bitan", požalila se poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun.

Mladi bračni par u braku je tri godine, a posljednje vrijeme planiraju proširenje obitelji.

No, upravo to brine 27-godišnju ženu jer smatra kako bi trudnoća mogla biti problem u njihovom odnosu, iako je njen suprug složan da prošire obitelj.

"Ako zatrudnim, bojim se da će me moj muž početi varati i spavati s drugim ženama jer mu je seks jako bitan", požalila se poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun.

Otkrila je kako imaju vrlo aktivan seksualni život te kako je njenom suprugu nezamislivo provesti dan bez seksa. To je brine jer smatra kako će njen suprug, zadovoljstvo potražiti negdje drugdje. Tvrdi kako imaju odnose jednom ili dvaput na dan tijekom tjedna, a vikendom i do šest puta. 

Deidre je pojasnila kako je moguće imati seksualne odnose i tijekom trudnoće, ako je ona uredna i bez komplikacija. Tvrdi i kako se njen suprug mora naučili kontrolirati te ako su se oboje odlučili i složili da je vrijeme za proširenje obitelji, da shvati da "spavanje sa strane" nije opcija i nema opravdanja. 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
PetiElement
10:52 01.05.2019.

Nadam se da je barem malo neugodno osobi koja je ovo objavila u VL..

KO
komar64
11:34 01.05.2019.

Hajde se ti konzultirati s nekim pametnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije