Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Bojim se da moj suprug ima dijete s bivšom ljubavnicom nakon što ga je nazvala'

shutterstock
02.01.2021.
u 19:45

Iako nije pričao s njom, boji se da skriva veliku tajnu.

- Privatni istraživač nazvao je mog supruga da mu kaže da žena iz njegove prošlosti želi stupiti u kontakt s njim. S njom je imao aferu samo dvije godine nakon što smo se vjenčali. U braku smo 20 godina, ali imali smo problema na početku koji su rezultirali njegovom prevarom - napisala je jedna žena za The Sun.

Seksologinja otkriva pozicije u kojima će baš svaka žena doživjeti orgazam:

1/1

Prije godinu dana dobio je poziv od privatnog istraživača, a ona je načula njihov razgovor. On je rekao istraživaču da ne želi stupiti u kontakt s njom i da više ne zove ovaj broj. Počela je razmišljati zašto bi ga zvala i sada se boji da je imala dijete s njim te mu želi reći istinu. Pokušala je nazvati broj, ali nitko se ne javlja.

- Osoba s kojom možete i trebate razgovarati je vaš suprug, iako je moguće da ne zna odgovor jer je odbio kontakt s njom. Priznajte ste da ste čuli njihov razgovor  i da se ne možete smiriti od brige. No upamtite, preživjeli ste tu aferu i možete i ovo proći. Ako ima tajnu, možda će vas zbližiti ako je podijeli s vama - odgovorila joj je Deidre.

Ove naše videe u 2020. ste pogledali najviše puta:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:59 03.01.2021.

gotov brak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije