Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ozbiljnu vezu

'Bojim se da će me ljubavnik s posla ostaviti zbog nove, mlađe kolegice'

shutterstock
20.03.2021.
u 17:47

Dogovorili su se da će sve držati u tajnosti zbog velike razlike u godinama, ali sada joj smeta što nitko ne zna za njih.

- Osjećam se kao da predivna, nova kolegica na poslu prijeti mojoj tajnoj aferi s kolegom. Imam 50 godina i već se tri godine viđam s kolegom koji je 20 godina mlađi od mene - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Dogovorili su se da će sve držati u tajnosti zbog velike razlike u godinama. To joj je odgovaralo u početku, ali sad joj smeta što ne želi nikome reći za njih. Nedavno im se na poslu pridružila mlada kolegica koja je odmah pokazala zanimanje za njega. Iako on nije zainteresiran za nju, ona sada počinje osjećati sumnju u njegove osjećaje.

- Zapitajte se želite li zaista znati da ljudi na poslu znaju za vas. Jeste li spremni izaći u javnost ili samo želite da ta druga žena zna da je zauzet? Nije vam dao razloga da osjećate da ona prijeti vašoj vezi. Ako se i dalje osjećate nesigurno, razgovarajte s njim. Možete li ga zamoliti da joj nježno da do znanja da ga ne zanima? Mora znati kako to utječe na vas i uzeti u obzir vaše osjećaje - odgovorila joj je Deidre.

Frizerka otkrila: 'Na kraju šišanja, uvijek je važno nagnuti glavu naprijed!'

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
19:42 20.03.2021.

Jebite se narode. Jebite se do besvijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije