Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna priča

'Bojim se da će me dečko ostaviti jer ne mogu imati djecu'

Shutterstock
01.12.2019.
u 22:32

Iako me stalno uvjerava da je sve u redu, ne mogu se smiriti

Draga Deidre, brinem se oko svoje veze, započinje mlada dama koja je pisala kolumnistici The Suna

"Bojim se da će me ostaviti jer ne mogu imati djecu. On ima 31 godinu, a ja 37. Ima troje djece iz prijašnjeg braka i stalno govori koliko bi volio da imaju još jednog malog brata ili sestru. Kaže kako bi bila divna majka, ali ja imam problem s plodnošću."

Ostala je trudna prije nekoliko tjedana, ali imala je spontani pobačaj. 

"Stalno mi govori da me voli i da nema veze što ne možemo imati djecu te da postoje druge opcije. Ali ja se osjećam jadno jer mu ne mogu dati djecu. Trebam li ga ostaviti tako da može biti s nekim drugim i imati djecu?"
Deidre odgovara: "Niti jedna veza ne dolazi s garancijom za djecu. Slušajte kad vam govori da vas voli. To je predivno."

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar raco
raco
23:49 01.12.2019.

Vlada se urusava, zemlja vec odavno u kaosu beznađa, a ovi ovakve clanke prenose. De bolje provjerite zasto su nam koeficijenti neuravnotezeni u drz.upravi? Tko je zato zasluzan, nego ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije