Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trend

Boje zelenih dragulja i čudesne šume za glamurozan make up

green (1)
Foto: Arhiva VL
1/9
26.10.2011.
u 09:42

Među najpoželjnijim je bojama sezone zelena u zagasitim, iznimno profinjenim nijansama dragog kamenja i divljeg raslinja.

Šuma, mahovina, maslina, zeleni brokat, dragulji smaragd i peridot, titravo zelena, noćno zelena... Tako su kozmetičke kuće nazvale zelene nijanse u make up kolekcijama za jesen i zimu. Baš kao i prošle godine, zelena nije nestala s ljetom – i dalje je među najpoželjnijim bojama na očima i noktima.

Vizažisti kažu da je zelena šminka istodobno umirujuća i dinamična, a ove sezone proglašena je karizmatičnom. Iznimno profinjeni, zagasiti tonovi pojavljuju se u glamuroznim varijacijama, od svjetlucave, metalik zelene do "punih" mat nijansi.

Zelena je iznimno svestrana – dobro se slaže sa svim bojama puti i kose. Sve nijanse i sve vrste zelene šminke osobito dobro pristaju crvenokosima. Zeleni tuš za kapke i zelena maskara odličan su izbor za žene svjetlije puti i kose, a "smokey eyes" u zelenom izdanju preporučuje se ženama tamnije puti i kose za glamurozan izgled.

Ipak, ne zaboravite da je zelena hladna boja s kojom oči mogu izgledati umorno, pa prije šminkanja svakako prikrijte podočnjake korektorom. Za vizualnu "protutežu" zeleno našminkanim očima preporučuju se tople boje na obrazima i usnama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije