Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni stil

Bojana Gregorić u crnoj čipki izgleda kao da joj je mjesto na nekom svjetskom crvenom tepihu

Bojana Gregorić
Foto: VL
1/9
04.04.2014.
u 09:30

U posljednje vrijeme cijenjena glumica oduševljava modnim izborom

Eh, da nije bilo ovih bijelih salonki, Bojani Gregorić ništa ne bismo mogli spočitnuti. Lijepa glumica sinoć je u zagrebačkom Caffe baru Velvet na predstavljanju noviteta kozmetičke kuće L'Oreal svojom pojavom zasjenila sve prisutne.

U crnoj čipkanoj haljini modnog dvojca eNVy Room Bojana je izgledala kao da joj je mjesto na nekom svjetskom crvenom tepihu.

Visoka punđa, naglašeni make up na očima i blaga ružičasto- puderasta nijansama na usnama upotpunili su izgled dive, a najbolji joj je modni dodatak široki osmijeh.

Foto: John Pavlish

(Foto: John Pavlish)

Jasno je da su cipele ovdje kako bi komplimentirale bijeloj kragnici na čipkanom ogrtaču, no ogrtač je Bojana skinula i pokazala ponosno liniju. Cipele su definitivno višak, kao i sjajne hulahupke u boji kože.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

U posljednje vrijeme cijenjena glumica oduševljava modnim izdanjima, a redom bira domaći dizajn. Tko bi mogao i poželjeti bolju promotoricu?

Haljina baloner kroja bila je Bojanin izbor na proteklom Perwoll Fashion.hr-u. I ovdje se radi o potpisu eNVy Rooma i tu u suradnji s modnom kućom Bellissima. Ovdje su cipele mnogo bolje odabrane. Da je barem i sinoć posegnula za njima a ove bijele pospremila duboko, duboko u ormar.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Na istom modnom događaju, ali druge večeri Bojana je blistala i u kreaciji Ivice Skoke.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

I ovdje bi druge cipele puno bolje "sjele", ali tko još pored Bojaninog osmijeha gleda u cipele?!

Na Večernjakovoj je ruži glumica bila i prezenterica, a ova Skokina toaleta ide uz bok svjetskim dizajnerima.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

>>Kako se odjenuti za modnu reviju? Ako netko to zna, onda je to Jelena Veljača

>>Elegantna Nives, romantična Maja i trendi Lana pokazale svoje atribute

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije