Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Bogataš ima neobičan zahtjev: Želi da mu netko izradi seks-lutku, ali ne bilo kakvu

Seks- lutka
Foto: Getty Images
24.06.2019.
u 18:18

Nakon 35 godina braka, ostavila ga je supruga s kojom je bio prije nego je postao bogat.

Bogataši, poznato je, mogu imati mnogima neshvatljive prohtjeve i želje. Upravo se takvom može okarakterizirati i želja jednog milijunaša koji želi seks - lutku. Ali ne bilo kakvu. 

Na online tržnici naziva HushHush, koju obično obožavaju dobrostojeće i bogate osobe, muškarac je objavio neobičan zahtjev.

Foto: hushhush

Nakon 35 godina braka, ostavila ga je supruga s kojom je bio prije nego je postao bogat. Muškarac nikada nije bio s jednom drugom ženom i ne može ni zamisliti biti s nekom drugom.

Supruga ga je odlučila ostaviti krajem 2017. godine, jer ga više nije voljela, kako je pojasnio u svom zahtjevu. Dodao je kako je pokušavao na razne načine boriti se s tugom i usamljenošću koju je osjetio nakon supruzinog odlaska, no ono što mu je palo na pamet, mnoge može lako sablazniti. Poželio je imati seks lutku identičnog izgleda njegove bivše supruge.

Ne može ni zamisliti da ima intimni odnos s nekom drugom ženom, s nekim drugim licem ispred sebe, navodi bogati muškarac.

Osobi koja mu može izraditi lutku nalik njegovoj supruzi, proslijedit će na stotine fotografija kako bi lutka što više nalikovala njegovoj ženi. 

Istaknuo je kako novac nije nikakav problem i da je voljan platiti koliko god je potrebno ako je lutka zaista jako nalik njegovoj bivšoj supruzi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije