Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POWERED BY DOLCELA

Bogat program i izvanredna ponuda na Danima vjenčanja

dani vjenčanja (1)
Foto: PR
1/13
06.10.2013.
u 08:21

Posebno je interesantno bilo na panel raspravi hrvatskih dizajnera „Vjenčanje s hrvatskim potpisom by Ines Prendl“

Dani vjenčanja svojom ponudom istaknuli su se kao najbogatiji i najveći sajam vjenčanja u regiji. Velik broj izlagača i modnih revija na kojima svoje najnovije kolekcije vjenčanica predstavljaju Vjenčanice Katjusha, Nancy, Kontesa Nera te je ekskluzivnu premijeru imao Royal Bride sa svojom Dream Collection za 2014., kolekcije muških odijela brandova XYZ i Jeordie\'s, zasigurno će svim mladencima olakšati potragu za svim detaljima koji su ima potrebni za njihov dan.

Posebne promocije najnovijih modela automobila Opel i Chevrolet, Samsung smartphonea i tableta, nagradni natječaji, sajamski popusti, panel rasprave, cvjetne radionice te svakodnevne modne revije, samo su dio bogatog programa na glavnoj pozornici.

Posebno je interesantno bilo na panel raspravi hrvatskih dizajnera „Vjenčanje s hrvatskim potpisom by Ines Prendl“ na kojoj su Kristina Burja, dizajnerica branda Krie design, Maja Miletić ( Mammii jewellery), Ljudmila Mihajlović (Shuzz), Ivana Turk (Osh brosh), Đurđica Vorkapić ispred branda Hippy Garden te Mirta Vučić, arhitektica ispred Trafostanice, arhitektonska grupa za oblikovanje prostora. Gosti sugovornici su pokazali što je sve potrebno za kreiranje zanimljivog stylinga, ali i dali ideje i rješenja za mnoge dileme koje muče svaku mladenku! Kako organizirati vjenčanje s vlastitim potpisom te ostati u granicama budgeta.

Na promotivnom prostoru Podravke održavalo se polufinalno natjecanje parova u igri NAJ PAR. Deset parova pokazalo je svoje kulinarske vještine uz budno oko ali I pokoji savjet stručnog žirija Podravkinih kulinarskih majstora. Od deset parova, pet ih sutra nastupa u finalnom krugu natječaja NAJ PAR u 17:00 sati na glavnoj pozornici.

Danas, u nedjelju 06.10.2013. na program u sklopu Dana vjenčanja možete pogledati:

11:00h Slana kulinarska radionica by PODRAVKA (štand 148-151)

13:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela

14:00h Budi mladenka (She.hr)

14:30h Slatka kulinarska radionica by PODRAVKA (štand 148-151)

15:00h Cvjetna radionica by Letizia

15:45h PRVI RADIO – pronađi voditelja

16:00h ‘Naj par’ powered by Dolcela

17:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela

20:00h Zatvaranje Dana Vjenčanja

>> Hoće li Tina Katanić imati ovakvu vjenčanicu na svojoj svadbi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije