Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sretna

Blogerica se teško nosi s gubitkom posla: 'Trebala sam putovati, sve je otkazano'

Instagram
27.03.2020.
u 13:30

Influencerica se požalila kako joj koronavirus utječe loše na putovanja.

Mnogi su u ovoj pandemiji izgubili posao jer moraju tjednima ostati kod kuće. Sve nas ovo jako pogađa i teško je nositi se sa zabranama i ograničenjima dok nam se život ne vrati na staro. Ipak, neki se malo previše žale.

Australija je zabranila putovanja preko oceana i preporučaju ostanak u svoja četiri zida, baš kao i ostatak svijeta. To se nije svidjelo travel blogerici iz Sydneya koja je otkrila da su joj mnoge prilike otkazane, prenosi LADBible.com.

Kako s djecom razgovarati o koronavirusu?

"Ne mogu vam opisati koliko ovo sve utječe na moj posao blogerice. U prosincu sam otišla na Bali, u Singapur i Indiju, a imala sam suradnju s velikim hotelima i dobrim restoranima. Trebala sam objaviti fotografije tijekom svojeg odmora i ove godine, ali očito ne mogu promovirati svoja putovanja u ovom periodu jer nije sigurno."

Dodala je i da je već rezervirala putovanje u Europu, ali ništa od toga se neće dogoditi. Nije jedina kojoj pati posao zbog koronavirusa. Anonimna blogerica nije jedina koja se požalila, druga, koja recenzira hranu restorana rekla je kako se brine. Iako su restorani još uvijek otvoreni u njezinom gradu boji se kako će sve to utjecati na njezin posao jer ljudi većinom naručuju hranu i ne traže uslugu koju ona inače reklamira.

Komentara 3

SO
Sir Oliver
14:43 27.03.2020.

"Posao blogerice"?! Jaka posla, nadji si pravi posao, lijena razmazenice, lijepo je bilo zivjeti na tudji racun, ali nema vise.

DU
Deleted user
15:22 27.03.2020.

Barbie girls...

KA
Kažnjenik
14:48 27.03.2020.

Žurno neka promijeni profesiju, za početak neka pokuša loviti klokane, to je sigurnije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije