Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila astrologija

Blizanci najviše šalju gole fotografije, Rakovi ih vole dobivati, a kako na to gledaju drugi horoskopski znakovi?

shutterstock
31.03.2020.
u 06:40

Neki ljudi imaju više hrabrosti i spremniji su na slanje golih fotografija, a na to utjecaj ima i njihov horoskopski znak.

Novo istraživanje pokazalo je da horoskopski znak igra veliku ulogu u tome koliko su osobe nastrane tijekom seksa i što ih seksualno uzbuđuje, prenosi The Sun. Dok neki vole započeti vezu razgovorom, drugi vole poslati golu fotografiju, a sve ovisi o datumu rođenja. Prema ovom istraživanju, astrologija utječe na seksualnu osobnost i ponašanje osoba, a može utjecati i na to koliko je osoba spremna na slanje golih fotografija. 

Pogledajte kako pravilno oprati ruke kako biste se zaštitili od koronavirusa: 

Stručnjaci su u istraživanju promatrali nekoliko karakternih osobina svih znakova te otkrili da su Blizanci znak koji je najviše spreman za slanje golih fotografija i to čak nekoliko na dan. Škorpion je drugi sljedeći znak jer oni imaju nastranu stranu koju vole pokazivati. Dok su Djevice znak koji nikada neće poslati golu fotografiju te su smatrane jednim od najnevinijim znakom.

Rezultati istraživanja također su pokazali da Rakovi vole dobivati gole fotografije, ali će svoje poslati tek jednom u nekoliko mjeseci te da Vodenjaci i Lavovi svoje gole fotografije šalju barem jednom tjedno, ako ne i češće. Dom Bikovi vole svoju privatnost i gole fotografije šalju jednom godišnje, Jarčevi svoje fotografije šalju barem nekoliko puta na tjedan.

Ovnovi često djeluju prije razmišljanja, ali svoje gole fotografije šalju tek nekoliko puta na mjesec, dok Ribe nemaju naviku slati svoje fotografije, osim u posebnim slučajevima kada to bude jednom u šest mjeseci. Vage vole slati svoje fotografije, ali samo ako one ispadnu savršene te tako šalju do tri fotografije svakih nekoliko mjeseci. Strijelci će svoje fotogragije poslati samo osobi koja im se istinski sviđa i to samo jednom na mjesec

Pogledajte koje su najlajkanije poze na fotografijama na Instagramu:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
07:34 31.03.2020.

Dragi moji strelci, danas je 31. pa ko još nije ovaj mjesec poslal fotku brzo na posel, evo ja se već skidam...

SI
sisavac
08:17 31.03.2020.

a što su u horoskopu lidija bačić, nives..? one su neki hibrid blizanca i škorpijona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije