Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gucci nakon Chanela

Blake Lively postala zaštitno lice novog Guccijeva parfema

blake lively
Reuters
30.06.2012.
u 15:00

Slavnu "tračericu" modna kuća Gucci odabrala je zato što je "karizmatična djevojka koja savršeno utjelovljuje suvremenu sljedbenicu stila holivudskih diva"

IT djevojka i najpoznatija tračerica na svijetu Blake Lively promijenila je modne boje. Nakon Chanela, za koje je bila zaštitno lice torbi, postat će lice novog Guccijevog parfema - Première.

- Première je nadahnut bezvremenskim glamurom Hollywooda i stilom vodećih dama njegovog zlatnog doba. Blake je karizmatična djevojka koja će savršeno utjeloviti suvremenu sljedbenicu stila nezaboravnih holivudskih diva - izjavila je Guccijeva kreativna direktorica Frida Giannini. Parfem bi trebao stići u rujnu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije