Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li isprobali ovako nešto?

Bizarne manikure: Na nokte ugrađuju vrećicu s kečapom, tanjur s palačinkama i prave škampe!

Instagram/@nail_sunny
12.11.2020.
u 12:30

Neki ljudi se nisu mogli suzdržati da ne komentiraju nešto ružno: "Sramite se, nemate niti malo empatije prema životinjama!"

Salon za nokte u Los Angelesu, Nail Sunny, osim klasičnih i jednostavnih manikura nerijetko šokira pratitelje na Instagramu bizarnim manikurama u kojima koriste razne predmete, hranu - i životinje!

Nedavno su objavili video u kojem su nepoznatoj ženi na nokte ugradili zdjelu sa smjesom za palačinke i malu tavicu ispod koje je svijeća kako bi se palačinke ispekle. Nedugo nakon drugoj su ugradili posudicu s paprom, soli, vrećicu s kečapom i malu bočicu s maslinovim uljem. 

Pogledajte video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Russia 🇷🇺 one love 😻

A post shared by 💅🏻Nail Sunny 💅🏻 (@nail_sunny) on

Ove bizarne i potpuno ne praktične manikure iznenadile su korisnike Instagrama, ali ni blizu poput onih u kojima se koriste životinje. Jednom su na nokte stavili posudicu s mravima, a nedavno su na svaki nokat zalijepili prave škampe! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tutorialnailsunny

A post shared by 💅🏻Nail Sunny 💅🏻 (@nail_sunny) on

Ovim postupkom izgubili su dosta pratitelja te primili ružne poruke.  

"Životinje su divna živa bića koja zaslužuju poštovanje kao i mi. Sramite se, nemate niti malo empatije", napisala je jedna žena koju su drugi podržali komentarima kako je ovo zaista bizarno, odvratno i nehumano, prenosi LADBible.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije