Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo!

Bivši ju je skrivao jer je pretila, a onda se osvetila na najbolji mogući način - smršavjela je čak 92 kilograma

@therealslimsammii/Instagram
02.12.2020.
u 14:30

Dok je prije odlazila u restorane brze hrane, i to u večernjim satima, sada ima raznovrsnu i zdravu prehranu, a redovito i trenira.

Samantha Rawley iz Kalifornije od djetinjstva se borila s kilogramima, pa je tako često doživljavala maltretiranje od strane vršnjaka. Njezino samopouzdanje i sreća potpuno su se uništili prije dvije godine kada ju je tadašnji partner ostavio putem društvenih mreža - objavio je fotografije s drugom. Nije mogla vjerovati da joj se to događa, ali vrlo brzo odlučila je tešku životnu situaciju pretvoriti u lekciju i motivaciju.

"Godinu i pol dana smo bili zajedno, ali to nitko nije znao jer me uvijek skrivao. Osjećala sam se jako loše u toj vezi, stalno sam ja pokušavala usrećiti njega, a sebe sam zapostavljala. Kada me prevario i objavio to na društvenim mrežama, shvatila sam da se moram posvetiti sebi."

Odlučila mu se osvetiti na najbolji mogući način - gubitkom kilograma. Iste godine podvrgnula se liposukciji trbuha, ali kaže kako je to odlično uložen novac jer je sada napokon sretna.

Dodaci prehrani mogu biti korisni, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne?3

Dok je prije odlazila u restorane brze hrane, i to u večernjim satima, sada ima raznovrsnu i zdravu prehranu, a redovito i trenira. 

Novim načinom života izgubila je čak 92 kilograma - sada ima 72, prenosi Daily Mail.

"Sada shvaćam koliko sam prije bila nesretna i nezadovoljna svojim životom. Napokon sam sretna i pozitivna", kaže Samantha koja se sada napokon može više igrati i posvetiti svojoj 11-godišnjoj kćeri - više ju ne sprječavaju kilogrami u tome.

Smršavjela je čak 58 kilograma - drugi put! Evo kako sada izgleda:

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije