Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto je to napravila?

Bivši dečko zamolio ju je da mu očisti balkon dok je na putovanju s novom curom: "Pospremila sam mu cijelu kuću, besplatno!"

TikTok
18.11.2020.
u 07:00

Ljudima nije jasno ni zašto je pristala očistiti balkon, a kamoli cijelu kuću.

Nedavno je na TikTok-u osvanuo video koji je šokirao korisnike. Djevojka imena Auri opsjednuta je čišćenjem, ali do te mjere da je očistila cijeli stan bivšeg dečka - i to dok je on na putovanju s novom djevojkom!

Kako prenosi The Sun, na početku videa Auri je objasnila da ju je dečko zamolio da očisti prljavi balkon, ali kada je krenula sve pospremati više se nije mogla zaustaviti. Preuredila je ladicu s priborom za jelo, ormare, kuhinju... "Jednom kada sam počela, nisam mogla stati, pa sam na kraju cijelu kuću pospremila", napisala je.

Pogledajte video:

@aurikatariina

ORGANIZING my EX’s FULL HOUSE for FREE! 🤩 ##beforeandafter ##organize ##organizing ##origami ##satiafying ##clenainghouse ##cleaninghacks ##cleaningroom

♬ Funky Town - The Dance Queen Group

Ova 27-godišnjakinja čak je ručnike složila u obliku labuda, a na toaletni papir stavila je ukrasnu mašnu. Pobrinula se čak i za sobne biljke.

Ljudi u komentarima nisu mogli vjerovati da je učinila takvu uslugu bivšem dečku - i to potpuno besplatno.

"Da se vratim u stan dečka i da je njegova bivša sredila sve dok nas nije bilo, poludjela bih", napisala je jedna žena, a druga je rekla da se zapravo spasila s obzirom na to koliko je bivši neuredan.

Osječanka unajmila vilu s bazenom kako bi s društvom proslavila - razvod braka:

1/1

Komentara 3

MO
montello
17:51 18.11.2020.

iskorištava je to mu nije trebala raditi besplatno

LU
lupa
14:38 18.11.2020.

Tko zna zasto su prekinuli i u kakvom su odnosu ostali. Zar svi bivsi moraju postati "oni sa kojima si dobrovoljno izmjenivao tjelesne tekucine i kojeg vise ne pozdravljas na cesti".

LU
lukarak
07:28 18.11.2020.

Prekinuli su, nisu u ratu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije