Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao disneyland

Bivša zaposlenica Instagrama otkrila kako izgleda radni dan: Besplatne hrane i zabave koliko hoćete

TikTok
07.08.2020.
u 13:40

Radila je u središnjici Instagrama i uživala u svim povlasticama koje dolaze s tim poslom, a sada ih je sve pokazala na društvenim mrežama.

Christen Blaire na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako izgleda jedan radni dan u Instagramu, što je uključivalo neograničenu, besplatnu hranu, sobe za konferencije naslovljene imenima pjesama poznatog pjevača Drakea i sobu s igrama za zaposlenike u kojoj mogu uživati tijekom pauze, prenosi Daily Mail.

@christenblaire

A day in the life at ##work when i used to work at Instagram ##greenscreen ##greenscreenvideo I did actually work I swear lolol.

♬ you need me to have no idea - picklepatty_39

Na posao ju je vozio autobus tvrtke, a kompleks ureda nalazi se na više od 4000 četvornih metara. Na tom području nalazi se više od 30 zgrada, a zaposlenici se između njih kreću biciklima. Tehnička radnica, koja je bila voditeljica robne marke u marketinškom timu dok je radila u tvrtki, dodala je da je običavala uzeti prijenosno računalo na krov te tamo radila, prije nego što je uživala u besplatnim smoothiejima i desecima slastica. Zbog rada u Instagramu uspjela je i putovati po svijetu te je posjećivale njihove urede u Tokiju, što je nazvala ‘odličnim iskustvom’.

Foto: TikTok/pianograndad

Iako su uredi maštoviti i zabavni za rad, Christen je najviše voljela besplatnu hranu. Svi zaposlenici imali su na raspolaganju bar za vafle i salatu, ali i mnogo kafića. Objasnila je kako su zidovi diljem ureda uređeni s raznim fotografijama te namijenjeni kao odlična pozadina za selfije, koji se naravno dijele na Instagramu.

Dodala je i da je kampus osmišljen tako da izgleda poput Glavne ulice u Disneylandu i centra grada Palo Alto, a sadrži sobu s igrama gdje se zaposlenici mogu opustiti kao i slatki dućan. Christen je podijelila i popis poznatih osoba koji su posjetili kampus i objavila video zapis koncerta Charlija Putha, prije nego što je otkrila da je mogla prisustvovati Coachelli, jednom od najpoznatijih festivala u SAD-u, zbog svog posla.

Foto: TikTok/pianograndad

Instagramu, koji ima više od milijardu mjesečnih korisnika, sjedište je u San Franciscu, ali ima urede u New Yorku, Parizu, Hamburgu, Sao Paolu i Dubaiju.

Njezin video brzo je prikupio više od 2,7 milijuna pregleda, a mnogi su poželjeli raditi na ovakvom mjestu. - Kako zabavno! - komentirala je jedna korisnica, dok je druga otkrila kako joj se sviđa što je u središtu pozornosti hrana uz malo posla. - Znači, tvoj posao je bio jesti besplatnu hranu. Sjajno, uskoro ću predati svoju molbu - našalio se jedan korisnik.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije