Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispalo je krivo

Bivša djevojka napisala upute budućoj i naljutila twiteraše: Zašto odrasli muškarac 'dolazi s uputstvima'?

Muškarac
Foto: Getty Images
23.05.2019.
u 09:45

Prije nego je obrisao post s Twittera, korisnici su mogli pročitati kako Jacob ima najdražu boju, crvenu, za slučaj da mu buduća djevojka poželi nešto kupiti. Neki su komentirali i kako su ove "upute" kao one koje oni ostavljaju drugima koji im trebaju čuvati djecu tijekom vikenda.

Kako je to završiti vezu, ali i ostavito "uputstva" budućoj djevojci vašeg bivšeg dečka?

Zvuči komplicirano, no svakako zanimljivo. Upravo to dogodilo se jednom muškarcu, Jacobu Brownu iz Kalifonije koji je na Twitteru objavio upute koje je nakon prekida napisala njegova, sada, bivša djevojka.

Iako prekidi znaju biti vrlo ružni i s puno "prljavog veša", ova djevojka o kojoj je riječ, za svog je bivšeg dečka imala samo lijepe riječi. Barem je tako mislila. Ipak, neki su čitali "između redova" i nisu naišli na odobravanje onoga što je napisala njegovim budućim djevojkama.

Pogledajte i galeriju Kako izgledaju žene sa šminkom i bez nje

Muškarac
1/14

Na tri stranice ispisane su mladićeve omiljene namirnice i jela, u čemu uživa u slobodno vrijeme, što ga smeta i kako živi. Ipak, korisnici Twittera su se zapitali: Zašto odrastao muškarac mora doći s "uputstvima"?

Prije nego je obrisao post s te društvene mreže, korisnici su mogli pročitati kako Jacob ima najdražu boju, crvenu, za slučaj da mu buduća djevojka poželi nešto kupiti. Neki su komentirali i kako su ove "upute" kao one koje oni ostavljaju drugima koji im trebaju čuvati djecu tijekom vikenda. 

 

 

"Voli i puno jesti i posebno voli svoju odjeću pa ćete ga oduševiti ako mu kupite neki novi modni komad. "

Djevojka je otkrila drugima i da njen bivši dečko obožava masažu leđa. 

Ipak, čini se kako mladić ima i nekih mana. Soba mu je neuredna, navela je djevojka i slobodno mu jemožete pospremiti, poručila je budućim djevojkama. 

Napisala je i kako loše stvari koje možete čuti o njemu nisu istina jer je on predivan dečko, a zašto onda ona nije više u vezi s takvim predivnim muškarcem, navela je na kraju: "U vezi s njim naići ćete na neke prepreke i trebate ih znati prevladati. Tu sam ja zeznula stvar i nisam mogla to nadići. "

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije