Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmislite

Biste li zavirili u partnerov mobitel? Evo što biste trebali znati

varanje
Foto: Thinkstock
1/3
14.08.2018.
u 14:22

Istraživanje iz 2014., koje je proveo Avast, pokazalo je da jedna od četiri žene i jedan od pet muškaraca provjeravaju što se krije u mobitelima njihovim partnera i partnerica.

Danas je lakše nego ikada prije "špijunirati" svoje partnere. Pogled u njen ili njegov pametni telefon može otkriti mnogo toga.

Dovoljno je baciti pogled na poruke, mailove, povijest pretraživanja da biste doznali gotovo sve što se događa u životu te osobe. Ali, ako je dostupno, znači li i da je ispravno to raditi?

Čini se kako mnogo ljudi ne odolijeva porivu da doznaju krije li se išta u životu njihovih partnera. Istraživanje iz 2014., koje je proveo Avast, pokazalo je da jedna od četiri žene i jedan od pet muškaraca provjeravaju što se krije u mobitelima njihovim partnera i partnerica.

Stručnjaci tvrde da je takvo ponašanje znak nedostatka povjerenja u vezi. 

Provjeravanje informacija u partnerovom mobitelu samo može produbiti osjećaj nesigurnosti u vezi, kaže Kurt Smith i dovesti vas u dublje probleme.

Ključne riječi

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
18:04 14.08.2018.

mislim da mnogi mnoge imaju dosta frendov s kojima varaju partnere i drze mobitel uz sebe non stop

IP
ispeci.pa.reci
14:58 14.08.2018.

mislim da bi si novinari trebali provjeriti mozak prije pisanja ili prepisivanja

AR
Armagedon
19:37 07.09.2018.

naravno da bih pogledala ako me zanima, i to pred njim, dobro je vjerovati ali je još bolje provjeriti...! E ako bi se uznemirio što uzimam mobitel.... tek onda bih ga provjeravala kontinuirano..... ! Jer ako je čist tako mumu je svejedno hoću li pogledati mobitel ili neću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije