Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bioenergijom iscjelite frigidnost i impotenciju

bioenergija (1)
Foto:
1/8
PR
Autor
PR članak
21.12.2012.
u 08:45

Bioenergeski tretmani stvaraju savršenu ravnotežu , te otklanjau energetske blokade koje nastajau kao posljedica loših misli , uvjerenja ili djelovanja.

Živimo u svijetu dvojnosti. Građa svakog živog bića, procesi uma i tijela, sve ima muška i ženska obilježja, suprotnosti i zajedničke točke. Božanska je to igra- dijelovi igraju jedan s drugim u dramatičnoj nekompletnosti, težeći potpunosti.

Ovaj polaritet stvara strahovitu kozmičku silu . Dvojnost je i izvor svih patnji , jer osjećaj nepotpunosti vrlo je bolan. Postoji tehnika koja se zove Tantra a predstavlja prepletanje muških i ženskih pozitivnih i negativnih energija s ciljem povratka na kozmičko jedinstvo .

Današnja tehnologija , neskad u obitelji, zagađenje Zemlje, prevelika glad za moći , sve to ukazuje na dominaciju muških i osudu ženskih principa..

Žene se bore za priznanje , te počinju ponašati na muški način, napuštajući snagu svoje ženske energije . Energije su na taj način potpuno izmakle ravnoteži.

Neki terapeuti ohrabruju žene da postanu još ženstvenije , a muškarce da još više ističu svoju mušku crtu , pretpostavljajjući da će suprotnosti poboljšati vezu, međutim to dovodi do patološkog stanja . Moramo težiti uspostavljanju unutarnje ravnoteže, tek tada možemo očekivati uspjeh.

Kad postanemo svjesni svoje unutarnje potpunosti, moći ćemo otkriti božansko u sebi.

Većina duhovnih disciplina pokušava nadvladati ili potisnuti seksualne želje smatrajući celibat idealnim. Oni se povlače iz života i usmjeravaju se na asketski život i odricanje , obično su to muršavi starčići bez životne snage.

Pravi celibat može se postići nakon stjecanja seksualno iskustva i nakon što ga se odraknemo , nadilaženjem putenosti pretvaranjem pohote u ljubav.

Zašto je pojavljuju problemi sa seksualnosću

Kod mnogih osoba postoji duboko usađeno uvjerenje da je seksualnost na neki način demonska i bezvrijedna . Tada dolazi do stvaranja energetskih blokada u području spolnih organa odnosno seksualne čakre. Te osobe obično u seksulnim odnosima pronalaze vrlo malo istinskog emocionalnog zadovoljstva.

Seks s partnerom s kojim osoba nije emocionalno povezana ne zadovoljava potrebu za ljubavlju .

Stres je česti uzrok seksualnih problema . Bioenergeski tretmani stvaraju savršenu ravnotežu , te otklanjau energetske blokade koje nastajau kao posljedica loših misli , uvjerenja ili djelovanja.

Gospodin Janko P(64 g) na tretmane je dolazio zbog problema s lumbalnim djelom kralježnice, loše cirkulacije u nogama te nesanice.. Njegova suproga Anđela imala je često glavobolje i povremenun nervozu.

Bilo je zanimljivo kad su došli na treći tretman, bili su pričljivi i dobrog raspoloženja. Gospodin je pričao da već duži period , nekih dvije, tri godi nema seksualne potrebe te da ga muči impotencija , međutim da je već nakon prvog tretmana osijetio veliku toplinu u donjem dijelu trbuha u predjelu prostate te je osijetio veliku privlačnost i požudu prema svojoj supruzi. Na obostrano zadovoljstvo bili su zadovoljni i zbliženi kao davnih godina. Osijetila sam u njihovim aurama da im se potaknula životna energija i volja za životom. Dolaze dva puta godišnje na tretmane kako bi održali energetsku ravnotežu. Problemi sa kralježnicom, cirkulacijom, nesanice, ,nervoza te glavobolja već su nakon prvih pet tretmana isčeznule. Zadovoljni su jer tvrde da se osjećaju vitalno i sretno zahvaljujući bioenergetskim tretmanima.

Bioenergetskim tretmanom dijelujem na čakre – riječ čakra na sanskritu znači kotač. Svaka čakra ima različitu učestalost titraja. Najbrža je pri tjemenu, a ostale u nizu transformatora sve su manje spustajući se niz kozmičku energiju koja na vrhu glave ulazi u tjelo.

Čakre predstavljaju endokrine žljezde koje proizvode hormone nužne za nastup svjesnosti. Energija nastje u genitalijama i širi se u druge žljezde.

Kad su endokrine žljezde uravnotežene i potpuno aktivne usporava se proces starenja.

Studentica Ana-Marija Č.(25 g) odlučila je potražiti pomoć na nagovor svog dečka s kojim je živjela oko dvije godine. U prvom kontaktu osijetila sam da ima problema s padom energije te da su joj seksualna i grlena čakra blokirane , odnosno nema pravog protoka energije.

Ispričala mi je da ima sretnu vezu, dečka kojeg voli međutim da im je seksualan život ravan nuli. Ona je izbjegavala bilo kakav seksualni kontakt jer nema potrebu za bliskošću , a ipak bila je svjesna da to nije normalno . Dario njen dečko imao je strpljenja i smatrao je da za to postoji neko riješenje . U razgovoru s Ana –Marijom saznala sam da su roditelji loše postupali s njom te je imala komplest manje vrijednosti i svako uživanje za nju nije bilo dozvoljeno(tako je osijećala) jer nije dovoljno dobra. Na taj način došlo je do blokiranja protoka energije u predjelu seksualne čakre , a isto tako imala je blokadu u izražavanju svojih osjećaja te je na taj način došlo do blokade grlene čakre pa je počela imati problema s štitnjačom. Nakon trećeg tretmana osijetila je otvorenost i bliskost prema Dariu i rekla je da je nakon više mjeseci konačno uživala u njihovoj povezanosti i seksualnosti a interesantno je bilo da je ona bila prva koje je potaknula da dođe do toga ,

Osjećala je sreću što se probudila njena privlačnosti i ženstvenosti koja je bila blokirana. Problem sa štitnjačom tj. hipertireoza te čvoriči na štitnjači su nestali nakon što smo napravili pet tretmana u kontinuitetu. Liječnik je konstatirao da su homonalni nalazi u granicama normale. Ana-Mrarija dolazi povremne na bioenergetske tretmane kako i sama tvrdi preventivno kako bi održala vitalnost i dobro raspoloženje.

Savjeti za održavanje seksualne ravnoteže

Potrebno je postići svjesnost svoga tjela. Otkrijte gdje zaustavljate energiju te se pitajte zašto tom dijelu sebe sprečavate da dođe do izražaja.

Postanite svjedok svojih misli. Stari strahovi i boli ako ih doživite svijesno gube moć nad vama i počinju nestajati.

Kad osijećaji naviru nemojte ih potiskivati već promatrajte sebe kako ih osijećate.

Ako udišete kroz nos i izdišete kroz usta time ćete pročistiti svoje tijelo.

Potrebno je jesti što više hrane koja je pripravljena od dijelova biljaka izloženih suncu jer sunčeva energija daje neophodnu životnu snagu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?