Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oltar je zamijenila štangom

Bila je pastorica, a onda joj je atmosfera u crkvi postala toksična - pa je postala striptizeta

Instagram/mitchellnikole
13.05.2021.
u 13:30

"Atmosfera u crkvenoj zajednici kojoj sam pripadala bila je jako toksična i stalno sam pazila što radim i što govorim", kaže bivša pastorica iz Ohija koja je danas striptizeta u Kaliforniji.

Bivša crkvena pastorica Nikole Mitchell i majka troje djece odrasla je u baptističkoj obitelji u Ohiju, a u svojim je dvadesetima, priča, bila toliko religiozna da se punih šest godina nije ni sa kim ni poljubila - jer joj je 'dečko bio Isus'!

Iako odgajana strogo kršćanski u tinejdžerskim je godinama shvatila da ju privlače oba spola, što su znali i neki njeni bliži prijatelji. A kad je jedan od njih, također baptistički pastor, u propovijedi pred punom crkvom podijelio detalje o njenoj seksualnosti, Mitchell je odlučila da joj je dosta oltara.

- Atmosfera u crkvenoj zajednici bila je toksična i stalno sam pazila što radim i što govorim - rekla je nakon što je prije četiri godine ostavila život pastorice iz Ohija i preselila u Kaliforniju, gdje je odmah počela raditi u seks industriji.

- Oduvijek sam htjela biti erotska plesačica, ali me je sprječavao odgoj i odrastanje u strogom vjerskom okruženju - rekla je za The Sun, a kaže i kako je u baptističkoj obitelji bila 'indoktrinirana da sve vezano uz seksualnost grijeh', pa se udala i postala pastorica - ipak, čak je i to za njenu obitelj bilo preradikalno, a smatrali su da ne bi trebala raditi već doma kuhati i odgajati djecu.

- Cijeli su me život sputavali i učili da je ženi mjesto negdje gdje se ne ističe - kaže ona, a zbog takvih ju je uvjerenja brinulo hoće li jednog dana i njoj njena djeca zamjeriti odluku da tako radikalno promjeni svoj životni stil.

Na dokazivanje ljubavnih nevjera otpada im 10% posla: Privatni detektivi većinom se bave provjerom sumnjivih bolovanja

1/4

Usprkos dogmi koju joj je nametala okolina postala je odlučna u tome da život ne podredi samo oltaru i propovijedi, a željela je i istražiti sve o čemu godinama nije smjela ni govoriti: pa se odlučila udaljiti od molitve i prenošenja evanđelja i - postati striptizeta.

Od tad je to ostvarila, kaže, sretnija je nego ikad, a aktivna je i na OnlyFans stranici za odrasle preko koje svojim golišavim fotografijama i seksi videima zarađuje stotine tisuća dolara godišnje.

Za seks industriju tvrdi da ju je 'naučila neke ključne životne vještine koje su je za roditeljstvo i za život pripremile bolje nego što bi crkva ikad mogla...'

- Sa svojom djecom danas pričam o svemu, pa i o seksualnosti, a bitno mi je da budu spremni za sve što ih očekuje: i za zabavu, i veze, posao i karijere - kaže mama striptizeta.


- Nisam požalila što sam napustila crkvu jer sam zdravija nego sam bila tada, a imam i zdraviji pogled na vlastito tijelo i seksualnost - kaže Mitchell, pa je, dodaje, zahvalna što svojoj djeci može prenijeti 'realniju sliku života nego su njeni roditelji njoj'. 

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: "Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera"

 

Komentara 4

Avatar Saburo
Saburo
18:59 13.05.2021.

Bravo ženo! To ti je najpametnija odluka u životu.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
18:47 13.05.2021.

Čestitke! U svakom slučaju korak naprijed. Izvući se iz zatucanosti crkve, i napokon se okrenuti životu. Bravo.

DU
Deleted user
16:02 13.05.2021.

Bolest, jako tužno i jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije