Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dosta odricanja'

Bila je bodybuilderica, a onda je prestala vježbati. Evo kako sada izgleda...

Jolene Nicole Jones
Foto: Facebook
1/3
12.07.2017.
u 12:18

Imala je isklesano tijelo na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli, a onda je, kako je sama napisala postala "od bodybuilderice do osobe koja voli svoje tijelo"

Jolene Nicole Jones, 26-godišnjakinja je koja je objavom svoje fotografije, ali i životne priče, zaradila veliku pozornosti javnosti. 

I dok se mnoge žene po društvenim mrežama hvale transformacijama nakon izgubljenih kilograma uz motivirajuće poruke kako svatko može odlično izgledati, Jolene je napravila nešto sasvim drugačije. Imala je isklesano tijelo na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli, a onda je, kako je sama napisala postala "od bodybuilderice do osobe koja voli svoje tijelo". 

Foto: Facebook/ Naš potok

Što to točno znači pokazala je fotografijom. Nekoliko konfekcijskih brojeva je "narasla", a uz fotografiju je napisala i kako je shvatila da osoba može imati više ciljeva u svom životu, a ona više nije željela nositi proteinske shakeove u svojoj torbi. Htjela je otići na pivo s prijateljima i uživati u druženju. 

"Sreća nije u isklesanim trbušnjacima", napisala je 26-godišnja Jolene Nicole Jones. 

Smatra kako sreća nije u isklesanom tijelu već u druženju s prijateljima i drugim sitnicama koje ispunjavaju živote svih nas. 

"Nema sreće u stalnom gledanju u brojke na vagi i težiti savršenom tijelu..."

Njen post podijeljen je preko 36 tisuća puta, a više od 100 tisuća korisnika te društvene mreže stisnulo je "like". 

 

 

Komentara 7

Avatar Mr_T
Mr_T
12:51 12.07.2017.

Ljepša!!

MO
morska
15:10 12.07.2017.

Ono s misicima je strasno ruzno (meni), ali sad treba stati s debljanjem.

Avatar Dančo
Dančo
13:31 12.07.2017.

meni je bolja sad jer volim kad ne zulja, ali moze se uzivat u druzenju i zderat svasta pa uz kvalitetne treninge imat zategnuto tijelo i vidljive trbusnjake. sve zderem od kotlovine, speka, krmica, rostilja, itd, locem pivu, gimiste, i svasta na festama pa odrzavam kilazu, ali trcim min. 3 puta tjedno 5-7km i teretana 4 puta tjedno sat i pol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije