Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bike & Wine - Ravni Kotari Tour 2018

Bike & Wine - Ravni Kotari Tour 2018
Foto: Promo
1/9
18.05.2018.
u 16:47

Bike & Wine - Ravni Kotari Tour 2018 spaja aktivni odmor s najpoznatijim vinarijama šire regije.

U organizaciji Ilirija d.d. i u suradnji sa TZ Benkovac i BK AKS Stankovci održava se jedinstvena i originalna manifestacija 3. Bike & Wine - Ravni Kotari Tour 2018 u nedjelju, 20.05.2018., s početkom u 11.30 sati u Ražnjevića dvorima A.D. 1307., Polača, na kojoj će sudjelovati oko 200 biciklista.

Bike & Wine - Ravni Kotari Tour 2018 spaja aktivni odmor s najpoznatijim vinarijama šire regije.

Foto: Promo

Ono što je čini tako posebnom i prepoznatom je to što svi sudionici uz vožnjom pitoresknim krajem i obilazak najpoznatijih kulturno-povijesnih lokalitete ovog područja – utvrde Kličevica i kaštel Benkovića, poviše grada Benkovca, imaju mogućnost i degustacije vina na licu mjesta, u ukupno šest vinarija (PZ Maslina i vino, Vina Vrsaljko, Vinarija Ker-Vin, Vinarija Škaulj, Vinarija Bačić, Badel 1862 – Vinarija Benkovac).

Predviđena su ukupno tri stajanja, a cijela dionica je dužine 39 kilometara. Sve završava ručkom i na agroturističkom imanju Ražnjevića dvori A.D. 1307 . u Polači.

Foto: Promo

Ilirija d.d. kroz svoju destinacijsku menadžment kompaniju/DMK Iliriju Travel, kao komplementarnog i integriranog proizvoda svojoj osnovnoj turističkoj ponudi (hotelijerstvo, nautika i kamping), kroz organizaciju Bike & Wine Ravni Kotari Toura napravila je daljni iskorak u razvoju turizma posebnih interesa i turizma doživljaja s naglaskom na razvoj ponude u predsezoni i posezoni. Razvoj cikloturizma koji se temelji na prepoznatim prirodnim predispozicijama ovog područja uz povezivanje sa agroturizmom i vinskim turizmom doprinosi jačanju ponude destinacije, njenoj prepoznatljivosti i razvoju cjelogodišnjeg turizma.

Foto: Promo

Osnovne informacije:

Datum održavanja: 20.05.2018., nedjelja

Start (RAŽNJEVIĆA DVORI, POLAČA) : 11.30 sati

Relacija: Polača – Nadin – Benkovac – Polača

Vinarije: PZ Maslina i vino, Vina Vrsaljko, Vinarija Ker-Vin, Vinarija Škaulj, Vinarija Bačić, Badel 1862 – Vinarija Benkovac

Više informacija

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije