Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inače je 200 kn

Besplatni ortopantomogram 8. i 9. studenog u KBC Sestre milosrdnice

zubi
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
03.11.2018.
u 12:09

Rezervaciju termina potrebno je napraviti na broj telefona 01/3787-765 radnim danom od 7 do 15 sati, napomenula je izv. prof.dr.sc. Dijana Zadravec

Povodom Međunarodnog dana radiologije 8. studenog na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC Sestre milosrdnice svi zainteresirani građani s pisanom preporukom (indikacijom) doktora dentalne medicine ili doktora medicine moći će 8. i 9. studenog besplatno snimiti ortopantomogram čija cijena inače iznosi oko 200 kuna.

Rezervaciju termina potrebno je napraviti na broj telefona 01/3787-765 radnim danom od 7 do 15 sati, napomenula je izv. prof.dr.sc. Dijana Zadravec, pročelnica Katedre za opću i dentalnu radiologiju Stomatološkog fakulteta. 

Dentalna dijagnostika Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC Sestre milosrdnice, naime, povodom Međunarodnog dana radiologije, u spomen na Wilhelma Conrada Roentgena koji je 1895. godine otkrio X- zračenje, organizira dane otvorenih vrata.

Pogledajte i video Kardiolog upozorava na tihe simptome infarkta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije