Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon ljubav?

Bernie Ecclestone ljubi čak 48 godina mlađu Brazilku Fabianu Flosi

Bernie Ecclestone
AFP
01.11.2009.
u 17:39

Prvi čovjek Formule 1 više ne krije da je pao na čari 30-godišnje Fabiane Flosi, šarmanatne Brazilke koja radi kao dopredsjednica marketinga brazilske podružnice Formule 1.

Bernie Ecclestone (78) više ne tuguje za svojom bivšom suprugom Slavicom (51) od koje se rastao prije 11 mjeseci. Prvi čovjek Formule 1 više ne krije da je pao na čari 30-godišnje Fabiane Flosi, šarmanatne Brazilke koja radi kao dopredsjednica marketinga brazilske podružnice Formule 1.

- Fabiana je prekrasna, ali prije svega ona je dobra osoba. Želio bih što više vremena provoditi s njom i nadam se da ćemo se uskoro početi redovito viđati. Na ljestvici od jedan do deset, ocjenom deset ocijenio bih mogućnost naše zajedničke budućnosti - rekao je Bernie za britanski News of the World.

O Slavici Bernie i dalje ima visoko mišljenje, za atraktivnu Riječanku kaže da je ljubav njegova života. Međutim otkad su se razveli, više ne komuniciraju, a poznato je da Bernie ne može bez lijepih žena, zato priča o Fabiani nikoga nije iznenadila.

Komentara 3

HO
hotfishlake
21:47 01.11.2009.

ima puno njih koji ne mogu bez lijepih zena ali nisu slavni, bogati i mocni....

DO
doktorica
07:43 02.11.2009.

Bar će mu mijenjati pelene

OB
-obrisani-
17:58 01.11.2009.

ha,ha ...\" Bernie ne moze bez lijepih zena\'....... koje se lijepe na njegove teske pare..... da je taj starkelja beskucnik ,koliko bi ga \"lijepih\"( kao crvena slatka jabuka izvana a potpuno trula iznutra) zena i pogledalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije