Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistička ponuda Međimurja

Beerfest Sjever održava se i ove jeseni u Čakovcu

Beerfest Sjever
Foto: Promo
1/8
27.09.2017.
u 15:37

Beer&BurgerFest produžuje turističku i festivalsku sezonu

Beerfest Sjever i ove jeseni svoju bogatu ponudu predstavlja u Čakovcu. Popularni Beer&BurgerFest od 6. do 7. listopada na Trgu Republike obogaćuje turističku ponudu Međimurja i odličan je razlog za još jedan posjet gradu koji je ove godine bio domaćin brojnim uspješnim manifestacijama.

Na gotovo 700 m2 posjetitelje očekuje nekoliko burger barova, desetak craft pivovara iz Hrvatske i regije i dva koncerta. Lounge Street Food Area ugostit će brojne ljubitelje dobre hrane, pića i zabave koju će omogućiti Mundoaka, Stari Hrast BBQ, Central Park Čakovec, Lepi Dečki Brewery, Pulfer, Udruga Pivara Sjever, Buzdovan i mnogi drugi sudionici.

Foto: Promo

U petak će prisutne zabavljati odlični čakovečki bend Clone Age i DJ Poncija, a u subotu istarske legende – Gustafi. Muškarci koji se požele dotjerati prije koncerata, to mogu učiniti kod poznatog čakovečkog Brice koji svojim barbershopom donosi dašak Gentleman’s cluba u centar grada.

„Jesenski festivali posebno su atraktivni za turiste, kao i za domaće posjetitelje. Grad Čakovec uvijek će podržavati ovakve aktivnosti koje donose živost, ugodno druženje i dobre okuse na ulice. Pozivam sve da dođu i uživaju u jesenskim čarima, jelima i pićima.“ – izjavio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Više informacija potražite na Facebook stranici Beerfest Sjever.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije