Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bebalino.com – platforma za najam dječje opreme bilo gdje u svijetu!

Bebalino.com
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
06.06.2017.
u 08:00

Bebalino.com je prva globalna platforma za iznajmljivanje opreme za bebe i djecu do pet godina, pokrenuta u Hrvatskoj.

Ako ste roditelj onda dobro znate koliko su putovanja s malom djecom izazovna. Ukupna težina stvari koju morate ponijeti za jednogodišnjaka iznosi između 14 i 20 kilograma. S dvoje djece koja još koriste kolica težina se udvostručuje, a da o zapremnini i ne govorimo.

Osnivači ovog startup-a našli su rješenje kako zadržati komfor na putovanjima s djecom, a da se pritom vaši mališani osjećaju kao kod kuće. «Na vlastitim leđima smo osjetili koliko je opreme potrebno ponijeti na godišnji odmor s klincima. Kolica, putni krevetić, sjedalica, igračke ... Prtljažnik se brzo napuni, a stres raste s brojem djece. Agencije za najam opreme su dostupne samo u većim gradovima u svijetu, a upravo zbog toga smo osmislili stranicu Bebalino.com koja omogućuje najam i preuzimanje sve potrebne opreme za bebe i djecu do pet godina, bilo gdje u svijetu.»

Ako želite unajmiti kolica za šetnju, stolicu za hranjenje, auto sjedalicu ili neku drugu opremu, Bebalino.com vam pomaže pronaći i zakupiti sve na jednom mjestu. Iako koncept nije nov, Bebalino.com kao prvi globalni marketplace daje i mogućnost stvaranja dodatnog prihoda iznajmljivanjem vlastite opreme.

Naime, registrirani članovi mogu unajmiti opremu tijekom putovanja, ali i iznajmiti vlastitu opremu drugim članovima/turistima, tako da koncept djeluje u oba smjera.

Bebalino.com mijenja industriju budući da eksponencijalno povećava ponudu dječje opreme na tržištu te ujedno obogaćuje i turističku ponudu, a vlasnicima opreme omogućuje stvaranje dodatnog prihoda tijekom cijele godine!

Njihova mreža članova konstantno raste i trenutno su pristuni na 4 kontinenta, a nove lokacije se dodaju svaki dan, tako da posjetite Bebalino.com i oglasite Vašu opremu i/ili isplanirajte putovanje bez stresa.

Želite prijaviti greške?