Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Beba i mama u oblačiću sreće!

Cutie Cloud
26.05.2020.
u 09:48

"Čestitam, trudni ste!” - rijetke su doktorove riječi koje ćete pamtiti do kraja života, pogotovo ako se radi o Vašoj prvoj trudnoći!

Sjećate li se što ste prvo osjetili? Uslijedilo je obavještavanje rodbine, a čestitke su ubrzo zamijenili savjeti i pitanja teta, kuma, strina i svih ostalih. Znate li već spol? Kako će se zvati? A sobica, kako ćete ju urediti? Pitanja su koja budućim mamama potiču maštu i stavljaju osmijeh na lice. Tijekom svojih posjeta šarenim dućanima s baby opremom zasigurno će mnogo zanimljivih proizvoda privući Vašu pažnju, no probajte se za početak fokusirati na ono najbitnije - krevetić i popratnu oprema, te kolica. Radi se o dva proizvoda u kojima će Vaše dijete provoditi najviše vremena, zbog čega je bitno da budu kvalitetni, ali i praktični kako bi Vam što više olakšali život.

Upravo kroz razmišljanje o praktičnom, kvalitetnom i cjenovno prihvatljivom krevetiću prije 6 godina nastao je Cutie 4u1! Hrvatski proizvod, krevetić koji raste s djetetom, jeubrzo postao najpoželjniji komad namještaja u dječjoj sobici!

Cutie 4u1 izrađen je od hrvatskog drveta bukve, postepeno se produžuje u četiri faze, od kolijevke koja je namijenjena bebama do šestog mjeseca života, preko dvije verzije mini krevetića, sve do pravog kreveta namijenjenog djeci od četiri do 10 godina! U prve dvije faze krevetić se nalazi na kotačima, što u kombinaciji s njegovom širinom od svega 64cm, omogućava da se lako premješta iz prostorije u prostoriju!

Za roditelje koji imaju porebu premještati kolijevku i izvan svog doma odlična opcija su britanske CoZee i CoZee Air prijenosne kolijevke za bebe do 6 mjeseci! Osim što se brzo sklapaju, zbog čega su pogodne za putovanja, CoZee kolijevke mogu se, uz jednostavno spuštanje jedne ogradice, koristiti i spojene s krevetom roditelja! Zbog podešavanje visine u 6 stupnjeva pogodne su za gotovo bilo koji bračni krevet, a isti sistem omogućuje i stvaranje nagiba za refluks.

Osim navedenih prednosti, kolijevka CoZee Air ima i par dodatnih! Tako u paketu s njom, osim standardnih nogu, dolaze i kotačići, te nastavci za ljuljanje koji će Vam pomoći kod uspavljivanja bebe! Svo troje jednostavno se izmjenjuje ‘na klik’, te roditeljima nisu potrebni nikakvi alati. CoZee Air također ima i prozračnu mrežicu s obje strane kolijevke, što omogućava ventilaciju zraka, ali i omogućava roditeljima da uvijek vide što beba radi.

Koji god krevetić odabrali, budite sigurni da odgovara vašem stilu života, a mi se nadamo da smo vam barem malo pomogli oko smjera u kojem trebate ići! Cutie 4u1 krevetić i CoZee kolijevke možete pogledati u Cutie Cloud trgovini dječjom opremom u Zagrebu gdje će se djelatnice, koje su i same majke, potruditi odgovoriti na svako vaše pitanje i pronaći najbolje rješenje za vašu situaciju!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije