Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
greške u šminkanju

Baš ste mislili šminkom sakriti godine, ali ste ih zbog ovoga dodali još nekoliko

glamurozan look
Foto: screenshot/youtube
20.02.2014.
u 16:45

Većina žena vjeruje da će bolje prekriti nedostatke nanese li korektor prije pudera

Korektor prije pudera

Većina žena vjeruje da će bolje prekriti nedostatke nanese li korektor prije pudera. Ipak, profesionalni šminkeri upozoravaju da je to velika pogreška.

Puder na cijelom licu i ispod očiju

Puder uglavnom nanosimo na čitavo lice, uključujući i vrat te područje oko očiju. On zatim ulazi u sitne linije oko očiju, naglašava ih i čini da izgledamo starije. Kako biste izgledali u skladu sa svojim godinama, na područje ispod očiju nanesite samo kremu ili korektor.

Bronzer vs. rumenilo

Rumenilo i bronzer nisu isto. Bronzer služi za sjenčanje lica te ga ne treba koristiti umjesto rumenila. Velikom četkom bronzer nanesite na obraze ispod jagodica, čelo i bradu, a potom nanesite rumenilo u nekoj svježoj nijansi.

Tuš nanesen duž cijelog kapka

Ako imate sitne oči, tuš za oči nikada nemojte nanositi cijelom dužinom kapka. Kako bi oči vizualno učinili krupnijima, nanesite ga do polovice kapka i zavijte ga prema gore.

Tamna sjenila preko čitavog kapka

Samo rijetkim ženama dobro pristaju tamna sjenila na očima nanesena na čitav kapak. Da biste što bolje istaknuli oči, najbolje je tamno sjenilo ublažiti bijelom ili bež nijansom koju ćete nanijeti na rubove kapaka – uz korijen nosa i ispod obrva.

>>Cijeli dan ste u pokretu? Evo kako vaš make-up može trajati dulje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije