Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto ne zove?

Baš kad ste pomislili da je sve krenulo sjajno, prestao vam se javljati

žena i mobitel
Foto: Shutterstock
13.05.2014.
u 10:05

Nevjerojatno puno obaveza na poslu, putovanje ili nepredviđene obveze mogu utjecati na vašu vezu

Baš kad ste pomislili da je sve krenulo sjajno, njegovi pozivi su postali sve rjeđi?

Evo nekih objašnjenja.

Oboje ste izuzetno zauzeti

Nevjerojatno puno obaveza na poslu, putovanje ili nepredviđene obveze mogu utjecati na vašu vezu. Previše vremena koje prolazi između vaših susreta može uzrokovati da zaluđenost oslabi, ako ne postoji emotivna povezanost koja bi omogućila da sve bude u redu.

Pomislio je da ste za njega previše glamurozni

Privlačnost koju muškarci osjećaju prema vama uvjetovana je vašim statusom i željama. Ako ste osoba koja ima gotovo sve, on će biti sputan, jer mu to predstavlja prepreku. Nije rješenje da odustanete od svog sjajnog načina života, već da ga uvjerite da je on neophodan i važan sudionik u njemu.

Prebrzo ste se zbližili

Naravno, početak s udobnim noćima tijekom kojih prespavate jedno kod drugog može izgledati romantično, ali ići ravno od flerta do glumljenja braka može uzrokovati postupno nestajanje strasti.

Prekasno ste se „otvorili“

I prije nego što spavate zajedno, pokažite mu se u pravom svjetlu. Jednostavno, recite mu nešto što smatrate važnim, kao, na primjer, da ste nekad živjeli s dečkom. Muškarci koji ne saznaju tu informaciju na vrijeme, mogu pomisliti da ste ih obmanuli i zatim mogu nestati.

Jednostavno, ne sviđate mu se

Zvuči okrutno, ali muškarci se prestanu javljati kad shvate da mu se zapravo ne sviđate. Ili mu se neka druga svidjela više od vas.

>>Muškarci žele žene bez seksualnog iskustva, a žene one koji imaju već nekoliko utakmica u nogama

Komentara 2

AU
aufwiedersehen
10:29 13.05.2014.

za ovaj članak Modra lasta ima dubokoumne tekstove

ME
meduza314
22:56 13.05.2014.

hahaaha! "frankly my dear, I don't gove a damn!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije