Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Barem triput tjedno: Kako bi se zaštitila od koronavirusa, u smoothie dodaje spermu svog partnera

Tracy Kiss
04.05.2020.
u 13:09

Osobna trenerica, veganka i mama iz Buckinghamshirea tvrdi kako ju dodavanje sperme u prehranu već godinama štiti od raznih bolesti, a sada i od koronavirusa.

Tracy Kiss (32) vjeruje da ovaj jedan sastojak pomaže u jačanju imunološkog sustava, a sada ju i štiti od zaraze koronavirusom, prenosi UNILAD. Majka dvoje djece kaže kako je prije tri godine počela dodavati spermu svog partnera u smoothie koji pije ujutro i tvrdi da od tada nije oboljela od gripe, a čak ni od prehlade.

Pogledajte video o Tracy:

Iako nije potvrđeno je li sperma veganska, Tracy smatra da je jednaka kao i majčino mlijeko, pa se ovakvi smoothiji i dalje uklapaju u njezinu vrstu prehrane. 

Ako spermu ne stavi u ovaj omiljeni napitak, popije ju kao 'shot' i tako barem tri puta tjedno. Svoj recept za zdravi organizam dijeli kako bi ljudima otkrila način na koji se ona bori protiv virusa koji se širi svijetom zadnjih nekoliko mjeseci. "Pronašla sam vegansku alternativnu metodu za jačanje imuniteta. Ne morate uvijek koristiti nešto što preporučaju farmaceuti, ovo je puno bolje za tijelo i ne sadrži kemikalije. Nije puno drugačije od majčinog mlijeka koje dajemo bebama kako bi dobile potrebne nutrijente", tvrdi Tracy i nastavlja:

"Nije za svakoga, ali ima puno vitamina i od kada to pijem nisam dobila ni prehladu ni gripu. Spermu stavljam također na lice kako bih imala čistu kožu. Moj partner i ja smo u vezi na daljinu, pa nerijetko smrznem njegovu spermu u posudicama za led. Količina ovisi o mom partneru."

Kako bi ublažila okus sperme, dodaje šumsko voće i bananu u svoji jutarnji napitak. Ova obožavateljica zdravog načina života tvrdi kako njezin dodatak, na koji gleda kao na nešto što poboljšava njezino zdravlje, nije puno drugačiji od limunade s medom koju pijemo kada nas boli grlo. "Ako nemate partnera, za uslugu možete zamoliti muškog prijatelja koji je zdrav. Puno ljudi misli da se šalim jer sam otvorena oko tako 'tabu' teme. Mičem se od društvenih normi i želim ljudima otkriti koliko dobro ovo djeluje."

Liječnici su na njezinu teoriju rekli da ne postoje nikakvi dokazi koji bi to potvrdili.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:28 14.05.2020.

Jebem vas glupe objavite ovakav članak a brišete potpuno normalan post. OBRIŠITE I OVO IDIOTI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije