Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podiže serotonin

Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće

07.11.2017.
u 11:07

Na milanskom The Happiness Institute (Institutu sreće) vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe, u to da nas  ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći.

Mali trenuci zadovoljstva mogu pokrenuti rapsodiju dobre volje i dnevne doze sreće, a u tome nam može pomoći OH YEAHH! – prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće. Riječ o visokokvalitetnom balzamu za usne koji oživljava kožu i podiže raspoloženje, pruža kompletnu i efektivnu zaštitu od UV zračenja, te dolazi u 5 atraktivnih modernih nijansi – bezbojnoj, rozoj, ljubičastoj, narančastoj i crvenoj.

Na milanskom The Happiness Institute (Institutu sreće) vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe, u to da nas 
ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći.

Prvi od proizvoda The Happiness Institute-a je OH YEAHH! balzam, jedinstveni proizvod u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Osnovica balzama je HBC - The happiness boosting complex - formula za pobošanje raspoloženja koja povećava razinu serotonina tzv. hormona sreće, svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima).

Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina. Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno navoj zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje, te za bolju zaštitu proizvoda. Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu usana od UV zračenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije